Sztárok

A 74 éves Goldie Hawn a magyar géneknek köszöni a fiatalos külsejét

A 74 éves színésznő elképesztően aktív életet él, tramulinon ugrál, biciklizik és amikor arról kérdezték, hogyan maradt ennyire fiatalos, Goldie Hawn a magyar génekkel magyarázta.

Idén novemberben ünnepli a 75. születésnapját Goldie Hawn, de ha az Instagramára ránézünk, akkor azt látjuk, hogy ugrál, táncol, ünnepel és mindenféle kihívásokban vesz részt.

Erről a Goldie Hawn videóról például a Jöttem, láttam, beköltöztem című filmje jutott eszünkbe: 

Amúgy az említett filmes jelenetet ő maga is megosztotta a Nemzetközi táncnap alkalmából Goldie, aki nemrég a People címlapján szerepelt a lányával. 

Párjával együtt sokat sportolnak, hol hosszabb sétákra mennek, hogy Kurt Russell és Goldie Hawn felpattan a biciklire és órákig tekernek Los Angeles környékén. 

 

Goldie Hawn sokat mozog még manapság is

Goldie Hawn és Kurt Russell aktív életet élnek, a akarantén idején is minden nap tekertek  (Fotó: BG004/Bauer-Griffin/GC Images)

Amikor a színésznőt arról kérdezik, minek köszönhető, hogy ilyen fiatalos tudott maradni, a válasza mindig ugyanaz: Goldie a magyar származásának köszöni, a magyar géneknek. Édesanyja, Steinhoff Laura ugyan már az Egyesült Államokban született, de mindig büszke volt a szármázására, mivel a szülei nem sokkal az ő születése előtt telepedtek le New Yorkban, és így rengeteg hagyományt megőríztek. Goldie neve is a magyar Aranka angol fordítása, és mivel édesanyja nagyon szerette a magyar gyökrreiet, gyakran mesélt neki erről. Laurára a lánya is úgy emlékszik, mint egy csodaszép nő, akit mindenki dicsért, aki megfordult annak idején a tánciskoljában. 

Goldie Hawn a magyar édesanyjáról is beszélt néhány éve egy sajtótájékoztatón: 

Goldie Hawn és Kurt Russell szerelme is legendás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top