Sztárok

Medveczky Ilona édesapja közönségesnek tartotta a tánckarriert, sosem bocsátott meg a lányának

Medveczky Ilona egész életében az apjának akart bizonyítani.

Medveczky Ilona már fiatalon eldöntötte, hogy táncosnő szeretne lenni, és ettől a tervétől semmi nem tántorította el. Még az sem, hogy a szülei más pályára szánták, az édesapja pedig egyenesen közönségesnek tartotta ezt a szakmát. A híresség – talán éppen ezért – egész életében bizonyítani akart neki…

,,Anyukám elmeséléséből tudom, hogy apám mindenáron fiút akart. Amikor megtudta, hogy lánya született, 7 hónapos koromig felém se nézett. Még a keresztelőmre sem jött el – kezdte a BEST magazinnak Medveczky Ilona, aki édesapja személyiségéről is mesélt. – Nem csoda, hogy egész életemben neki akartam bizonyítani. Ő tisztes polgári pályát szánt nekem. Azt akarta, gépírónő legyek, vagy valami hasonló. A táncot világéletében ellenezte, mert közönségesnek tartotta. Soha nem bocsátotta meg igazán, hogy táncművész lettem. Borzalmasan konok ember folt, az igazáért fejjel ment a falnak. (…) Semmiért és senkiért nem adtam volna fel a táncot, még érte sem. Pedig őt szerettem a legjobban az egész családban.”

Medveczky Ilona édesapja közönségesnek tartotta a tánckarriert, sosem bocsátott meg a lányának

Olvass még Medveczky Ilonáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top