Sztárok

Sokkot kapott Árpa Attila 19 évvel fiatalabb barátnője, kórházban kellett kezelni

Árpa Attila szerint expárja bosszúja áll az egész rendőrségi ügy mögött, amely őt és jelenlegi kedvesét is alaposan megviseli.

Egy év után megtörte a csendet az Álarcos énekesben is szereplő Árpa Attila, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít a rendőrség – írja a Blikk. A 48 éves színész-producer szinte biztos abban, hogy vádat emelnek ellene, pedig az ügy már így is megviselte őt és a kedvesét is.

Árpa Attila

Árpa Attila úgy véli, személyes bosszú áll az ügy mögött – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A barátnőmet, Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után. A lányomnak, Amirának is el kellett magyaráznom, hogy miért voltak nálam rendőrök” – árulta el a bulvárlapnak a drogkereskedelemmel vádolt Árpa, aki szerint az egész ügy mögött személyes bosszú állhat.

Sosem tagadtam, hogy drogoztam. (…) Egy korábbi barátnőm állhat az egész mögött. (…) Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet” – magyarázta a színész-producer, hozzátéve: az ügyvédjével be fogja bizonyítani, hogy ártatlan, és hogy a rendőrség hatalmasat hibázott.

Olvass még Árpa Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top