nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina nem vállal magyar műsort

Gombos Edina elárulta, miért nem vállal magyar műsort többé

Gombos Edina nem kertelt, elárulta, miért nem akar magyar műsorban szerepelni.

Gombos Edina évekkel ezelőtt hagyta itt Magyarországot, és költözött ki családjával az Egyesült Államokba. Az ok nagyon egyszerű: a férje ott kapott állást, ő pedig követte Alberto álmait. Azóta indított egy Youtube-csatornát, ahol a kinti életükről tudósít, ami – a látottak alapján – nagyon jó, és egyáltalán nem gondolkoznak azon, hogy hazajönnének. Bár a műsorvezetőt több magyar produkcióba is hívták, már nem vállalna az országban szereplést.

,,Nem forgatnám vissza az idő kerekét, hogy újra otthon tévézhessek, rádiózhassak. Közelebb áll hozzám az amerikai műsorok tematikája, közvetlensége, hangulata, már nehezen menne az átállás a magyarországi normákra. Inkább az egyedi tartalmakra, a saját ötleteimre szavazok, mint hogy mások elképzelései szerint csupán bemondjam, amit elvárnak tőlem. Hívtak főzős műsorba, párok versenyébe, idegenben túlélősbe, és átváltozós éneklősbe is. A volt anyacsatornához, a TV2-höz és a konkurenciához, az RTL Klubhoz is. Ezekből a műsorokból több sikeres évad lemegy az Egyesült Államokban, mire Magyarországra kerülnek. Ismerve az otthoni szerkesztők gondolkodását, a műsorgyártási folyamatot, előre tudtam, a magyar változat miben lesz gyengébb az amerikainál. Így aztán biztos voltam, hogy jobban járok, ha nem veszek részt bennük” – árulta el Gombos Edina a Star magazinnak.

gombos edina

Gombos Edina (Fotó: Facebook)

Olvass még Gombos Edináról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top