nlc.hu
Sztárok

Miller Zoltán és Vágó Bernadett őszintén mesélt kapcsolatukról

Miller Zoltán és Vágó Bernadett kapcsolatában voltak kemény próbatételek

Miller Zoltán és Vágó Bernadett őszintén mesélt kapcsolatuk indulásáról, kihívásairól.

Miller Zoltán és Vágó Bernadett kapcsolata négy évvel ezelőtt kezdődött. Már mind a ketten lemondtak egy komolyabb szerelem lehetőségéről, mégis hamar egymásba szerettek, és egy év múlva már első gyermekük, Bella is megszületett.

„A Madách Színház Nyomorultak című darabját próbáltuk, akkor vált egyértelművé számunkra, hogy rezgés és szimpátia van köztünk” – emlékezett vissza Zoltán a Story magazinnak kapcsolatuk kezdetére. Pedig a darabban nem is szerelmespárt alkottak. „A főpróba végén a többi színésztársunkkal együtt mi is megöleltük egymást, és úgy éreztem, eggyé váltunk. Bennem akkor szakadt fel az érzés, hogy ez több annál, mint hogy néha kicsit egymásra kacsintunk. Tudtam, találkoznunk kell, hogy kiderüljön, tudunk-e egymásra alapozva akár közös jövőt építeni” – mondta a színész

Zoli végül elkérte Vágó Bernadett telefonszámát, és innentől kezdve felgyorsultak az események. Az első randin bebizonyosodott, hogy több van köztük, mint szimpátia. A szerelmük azonban hamar próbatétel elé lett állítva.

„Zolinak már volt családja, ez hatással volt és van a kapcsolatunkra – árulta el Bernadett – volt egy nagy beszélgetésünk, ami során kemény szívvel úgy döntöttem, hogy külön utakon folytassuk tovább”. Azóta szerencsére mindig sikerül megbeszélnie a problémákat.

A színész páros kapcsolatáról és gyerekük születéséről bővebben a Story magazinban olvashattok:

Story magazin

Miller Zoltán és Vágó Bernadett a Story magazinnak mesélt először a szerelmük kezdeteiről

Címlapfotó: Müller Zoltán Hivatalos Oldala/Pécsi Nemzeti Színház

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top