nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvi ruha

A pillanat, amikor Bódi Sylvi a gumicsizmát magassarkúra cserélte és kirittyentette magát

Elképesztően élvezi a vidéki életet Bódi Sylvi, aki ezúttal mégsem a veteményesből jelentkezett be. Dögös ruhát húzott, és ezt meg is mutatta.

Hosszasan írt Bódi Sylvi arról, mennyire élvezi a vidéki életet, a YouTube csatornáján bejáérta már a számára kedves vidéket és rendre megoszt valamilyen apró történetet arról, hogyan telnek a napjai. Például ilyenekkel tölti az idejét. 

“Első körben csak a kerítés mentén alakítottam ki egy kis veteményest. Kíváncsi voltam, hogy milyen itt a föld. Hagymát dugtam le, magról spenótot, fejessalátát, répát vetettem. Ezen kívül van petrezselymem, korianderem, kaprom, sóskám és rukkolám is. Minden nagyon szépen kifejlödött, egyedül a fejessaláta az, amiböl kevesebb jött ki. Boldogság számomra minden alkalom, amikor ebböl a pici veteményesböl vihetek be alapanyagot az ételhez, amit készítek. Így van ez minden reggel a spenóttal, ami a rántottába megy, illetve a rukkolával, amiböl pl. ilyen finom epres, diós kecskesajtos salátát készítek. Semmihez sem hasonlítható a magadnak megtermelt, saját kezed által frissen szedett zöldség! Minden alkalommal hálát érzek a szívemben” – írta az Instagramján, ahol megmutatta a salátát is, és ezt a kertészkedős képet magától. 

Bódi Sylvi élvezi a kertészkedést

Bódi Sylvi élvezi a kertészkedést

A karantén alatt Sylvi rájött, hogy akár élete végéig is meglenne a telefonja és a közösségi oldal nélkül, élvezte, hogy lelassult minden körülötte és belevetette magát a kertészkedésbe. Állítása szerint közel 200 növényt ültetett, kapált, megtanult jól szőlőt metszeni, beszerzett egy gombazsákot és termeszt magának laskagombát. Ezúttal a természet közelségét kedvelő modell így teljesedett ki. 

“Megfigyeltem magamon,hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok vidéken.Hozzám az egyszerü, falusi élet közelebb áll, mint a pörgös fővárosi. Itt könnyebb megtalálni önmagamat és a tisztább környezetben a lelkem és a gondolataim is kitisztulnak… “

Ennek ellenére azért még néha megfordul Budapesten is, és egészen könnyű megmondani, melyik fotója hol készült. 

“Falusi lány a gumicsizmát magassarkúra cserélte, kirittyentette magát és feljött a fővárosba egy napra” – írta ehhez a képhez. 

Erről a gumicsizmáról lehet szó, amiben a tavat tisztította meg nemrégiben. Kevesen mutatnak ilyen jól egy ormótlan lábbeliben.

Sztárok, akik élvezik a vidéki életet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top