nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila 49 évesen sármosabb, mint valaha

Árpa Attila akkor és most – így lett sármos színészből még sármosabb szívtipró

Bármennyire is hihetetlen, de Árpa Attila 49 éves, ráadásul azoknak a férfiaknak a táborát erősití, akiknek csak további előnyére válik az idő múlása. Hogy lett Árpa Attilából sármos szívtipró? Mutatjuk!

Valószínűleg számodra is hihetetlen, hogy Árpa Attila idén a 49. születésnapját fogja ünnepelni. A színészért annak ellenére, hogy közel jár az ötvenhez, még mindig bomlanak a nők.

Árpa Attila 13 évvel ezelőtt:

Árpa Attila sármosabb, mint valaha.

Árpa Attila 2007-ben. Fotó: smagpix/ Anikó Hortolányi

Árpa Attila 2011-ben, a Nagy Duett című műsorban:

Árpa Attila sármosabb, mint valaha

Árpa Attila a Nagy Duettben is feltalálta magát. Fotó: Mihály Samu Gálos /smagpix

2016-ig tartott a házassága Tomán Szabinával, akivel egy közös gyermekük is született. Azt mondják, volt pár vitájuk, de megbeszélték a konfliktust, és felnőttek módjára kezelik a helyzetet. Mindenképp azt szerették volna, ha Amira azt látja, hogy a szülei jó viszonyt ápolnak, így továbbra is ezt az elvet követik. 

Árpa Attila alig beszél a magánéletéről, de annyit mégis elárult tavaly, hogy összejött egy nála 19 évvel fiatalabb nővel, akivel nagyon jól megvannak. 

„A kettőnk közötti korkülönbség nem olyan nagy, a sztárvilágban ennél durvább példák is léteznek. Egyszóval nem érzem magam annyinak, ahány esztendős vagyok” – nyilatkozta korábban a BEST magazinnak.

Árpa Attila igazi szívtipró.

Árpa Attila 2019-ben. Fotó: Nagy Zoltán/ smagpix

És egy friss fotó Árpa Attiláról, ami méltán igazolja, hogy a színész sármosabb, mint valaha:

A színészt jelenleg kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség. Az ügy őt és barátnőjét is megviseli, aki sokkot kapott, amikor a rendőrök házkutatást tartottak náluk.

„A barátnőmet, Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után” – nyilatkozta Árpa Attila.

Érdekes, hiszen annak ellenére, hogy Árpa Attila ellen eljárás folyik, az embereket még mindig inkább a magánélete és a kora érdekli, mint a drogügyei.

Még több cikk Árpa Attiláról:

 

(Nyitó kép: smagpix/ Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top