nlc.hu
Sztárok

Rajongóitól kért segítséget Szandi

Nagy bajban Szandi, rajongói segítségét kéri a 43 éves énekesnő

Szandi eredeti piros svájcisapkája egy véletlen folytán nem ékeskedik az énekesnő gyűjteményében, ugyanis egy koncerten örökre elveszítette.

Rengeteg fellépést tudhat maga mögött a lányával olykor légtornász-produkciókat bemutató Szandi, aki ezeken a koncerteken kivétel nélkül mindig viselte a védjegyévé vált piros svájcisapkát. Azonban az énekesnő az egyik ilyen alakommal meggondolatlanul a tömegbe hajította szeretett sapkáját, amit azóta is keres – derül ki a Tények Plusz riportjából.

Szandi

Szandi elárulta: nagy adag hajlakkal rögzítette mindig a hajára a svájcisapkát, így sosem esett le a koncerteken – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Szandi elmondása szerint a piros svájcisapkájának szomorú története van: egy Budapest Sportcsarnokbeli Fenyő-koncerten, ahol ő volt a sztárvendég, olyan jól érezte magát, hogy gondolkodás nélkül lekapta a fejéről, és odadobta a közönségnek, de már röptében megbánta, mert ez az eredeti fejfedő volt. „Azóta könyörgöm, hogy adja vissza a sapkát, akinél van” – vallotta be az énekesnő, aki simán letagadhatna 20 évet.

Íme az ominózus svájcisapka:

Olvass még Szandiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top