nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea egyedül van

Vajna Tímea egyedüllétre vágyik, a szíve még nem áll készen egy kapcsolatra

Vajna Tímea még gyászol, és inkább egyedül lenne most.

Vajna Tímea 2019 januárjában vesztette el a férjét, és azóta is sok hullámvölgy van az életében. Pár hónappal ezelőtt robbant a hír, miszerint az üzletasszony együtt van Andy barátjával, Zoltánnal, aki ki is költözött hozzá egy időre Amerikába. Pár hete azonban hazajött a férfi, hiszen az itthoni ügyeit kell intéznie, Tímea pedig kint maradt Los Angelesben. Mint kiderült, még mindig gyászol, ezért most inkább egyedüllétre vágyik. 

“Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni– vallotta be őszintén a Blikknek Vajna Tímea, aki az elmúlt hetekben ismét mélypontra került, ám Zoltán így sem hagyja magára, szinte minden nap beszélnek. – Az is új számomra, hogy egy fiatalabb férfi van mellettem, korábban mindig idősebb volt a párom . A jövőre bízzuk, hogy a magánéletben hogyan alakul a kapcsolatunk Zolival” – zárta szavait Andy Vajna özvegye.

Vajna Tímea

Vajna Tímea (Fotó: Instagram)

Olvass még Vajna Tímea amerikai életéről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top