nlc.hu
Sztárok

Elköltözik David Beckham

Elköltözik a családjától David Beckham, Miamiba teszi át székhelyét a sztársportoló

David Beckham a munkája miatt kénytelen Amerikába költözni.

Bár David és Victoria Beckham gyakorlatilag folyamatosan úton vannak, a családi bázis Cotswolds-ban van – ez nagyon fontos nekik, hiszen a gyerekek itt megfelelő oktatásban részesülhetnek. Az egykori focista egy ideje már a Miami focicsapatot vezeti, ezért arra az elhatározásra jutott, hogy átteszi a székhelyét Floridába, és távkapcsolatban élnek a feleségével, távol a gyerekeitől. David Beckham nagyon családcentrikus, nehezen hozta meg a döntés, ám ez a logikus lépés – írja a Daily Star.

A család egyik barátja szerint Victoria Beckham retteg a kialakult szituációtól, és nem tudja, hogyan fogja menedzselni a három gyereket (Brooklyn már nem otthon él). Ettől függetlenül azt mondta, nem akarja megzavarni a gyerekeket a tanulmányaikban, ezért a székhely továbbra is a mostani otthonuk lesz, és majd utazgatnak Amerika és Anglia között. 

A forrás azt is elárulta, hogy az elmúlt három hónapban össze voltak zárva, a nap minden percét együtt töltötték, így az egykori Spice Girl még jobban fél az egyedülléttől.

david és victoria beckham

David és Victoria Beckham (Fotó: Gettyimages)

Olvass még David Beckham családjáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top