Sztárok

Azta, mennyire szexi Jeremy Irons fia! – Sztárcsemeték, akik jóképűségben túlszárnyalják az apjukat!

A híres férfiak többnyire gyönyörű nőkkel alapítanak családot, így a gyermekeiknek is minden esélyük megvan egy jelentősebb genetikai lottónyereményre. Íme hat élő bizonyíték.

Rafferty Law

Jude Law-nak öt gyermeke van – hamarosan pedig érkezik a hatodik -, közülük a legidősebb a 23 éves Rafferty Law.  A színész és Sadie Frost közös fia eddig elsősorban modellként szerzett hírnevet, olyan világhírű márkáknak dolgozott, mint a  Dolce & Gabanna vagy a Timberland. 2017-ben egy dalt is kiadott. Arra is megvan azonban az esélye, hogy a szüleit kövesse a színészi pályán, ugyanis megkapta a Twist Olivér legújabb, modern filmfeldolgozásának címszerepét.

Rafferty Law

Rafferty Law (Fotó: Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Scott Eastwood

Clint Eastwood 34 éves fia, Scott külsőre gyakorlatilag az édesapja fiatalkori mása. Ő is modellkedett, az utóbbi években azonban elsősorban a filmezésre koncentrál, olyan mozikban tűnt fel, mint a Halálos iramban 8., a Suicide Squad – Öngyilkos osztag vagy a Snowden. 

Scott Eastwood

Scott Eastwood (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Dylan Brosnan

Pierce Brosnan 23 éves fia, Dylan külsőre inkább az édesanyjára, Keely Shaye Smith-re ütött. A 196 centi magas srác szintén modellkedett, olyan divatházak foglalkoztatták, mint a Moschino vagy a Burberry. Dylan azonban szintén a filmes szakmában tervezi a jövőjét, a közelmúltban diplomázott a Kaliforniai Egyetem filmművészeti iskolájában.

Dylan Brosnan

Dylan Brosnan (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Patrick Schwarzenegger

Ránézésre Patrick Swarzeneggerről sem mondanánk meg, hogy az édesapja Arnold Swarzenegger, külső megjelenését illetően sokkal inkább az édesanyja – John F. Kennedy néhai amerikai elnök unokahúga – Maria Shriver génjeit örökölte. nyilván nem lepődik meg senki, ha elmondjuk, hogy ő is modellkedett, emellett 15 éves korától saját vállalkozása van és több tévé- és mozifilmben is feltűnt, az Éjjel napfény című 2018-as alkotásban a főszerepet alakította.

Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Kwame Morris

Stevie Wondernek összesen kilenc gyermeke van, öt különböző nőtől. Az 1988-ban született Kwame Morris édesanyjának kiléte máig is titok, de hogy szép gyermekkel ajándékozta meg a zenészlegendát, az biztos. Természetesen Kwame is modellkedik, emellett zenél, olykor az édesapjával közösen is fellép.

Kwame Morris

Kwame Morris (Fotó: Jennifer Lourie/Getty Images)

Max Irons

Jeremy Irons és Sinéad Cusack ír színésznő fia, Max is az előnyös külsejű sztárcsemeték tipikus utját bejárva korábban modellkedett, néhány éve pedig filmez is. Láthatutk többek között A lány és a farkas, A burok és a Terminal című filmekben, legutóbb pedig a Condor című tévésorozat főszerepét alakította.  

Max Irons

Max Irons (Fotó: Mike Marsland/Mike Marsland/WireImage)

Még több sztárcsemete:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top