nlc.hu
Sztárok

Sztárok királyi szerelme

Sztárok, akikből hercegnők lehettek volna: ők a királyi családok híres szeretői

Grace Kellyről, Meghan Markle-ról vagy a híradósból lett spanyol királynőről már írtunk. De kik azok a hírességek, akik az esküvőig nem jutottak ugyan el, viszont hosszabb vagy rövidebb ideig rabul ejtették egy nemes ember szívét?

Az csak a mesében van, hogy minden lányból, akivel egy herceg randizik, egyszer hercegné lesz. A lenti példák bizonyítják, hogy sokszor bizony az ismert nők csak trófeák egy-egy királyi család gyűjteményében. 

Egyesült Királyság

Harry hercegnek nem Meghan Markle az első nő az életében, aki a sztárvilágból került ki. Ami azt illeti, igazán meglepő neveket találtunk ezen a listán. 2009-ben például a ’90-es évek sztárja, Natalie Imburglia oldalán kereste a boldogságot, a románcról még fotók is készültek, és a kapcsolatról olyan részletek szivárogtak ki, mint például az, hogy Harry herceg sebésznek öltözve lepte meg az énekesnőt a 34. születésnapján. Ám ez a kapcsolat nem tartott sokáig. Aztán ott volt Ellie Goulding énekesnő, aki néhány éve Budapesten forgatta egyik klipjét. Ellie és Harry között állítólag igencsak komolyra fordultak a dolgok 2015-ben, ők ketten még 2011-ben ismerkedtek meg, amikor az énekesnő dalolt Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén. Majd a Harry számára oly kedves Invictus Games eseményeken énekelt 2014-ben és 2015-ben is, aztán a herceg 2016-ban egy vakrandin találkozott Meghan Markle színésznővel, és Ellie hoppon maradt.

De mi a helyzet Harry apjával, Károly herceggel? A legenda szerint a fiatal trónörökös nagy rajongója volt Barbra Streisand színésznőnek, még posztere is volt róla a szobájában. Egy eseményen aztán megismerkedtek, és közeli barátság alakult ki köztük. Amikor arról kérdezik a színésznőt interjúkban, hogy szövődött-e köztük barátságnál több, általában bedob egy ilyen viccet:

„…Ó, én lehettem volna az Egyesült Királyság első zsidó hercegnője.”

De az tény, hogy az elmúlt évtizedekben rengeteg közös fotó készült róla és a hercegről, és élvezték egymás társaságát.

Károly herceg és Barbra Streisand
Megnézem
Összes kép (4)

Joss Stone elég ismert énekesnő volt a 2000-es évek elején. Amikor pedig Vilmos és Harry koncertet szervezett Diana hercegnő emlékére, Joss is ott volt a fellépők között. Mindez 2007-ben történt, amikor Vilmos és Katalin szakítottak, és a herceg összemelegedett az énekesnővel. A románc hamar elhalt, Károly herceg fia pedig visszatért Katalinhoz.

Amikor a hercegnő maga is celeb

Kissé kusza, de izgalmas szerelmi története van Casper Van Dien színésznek, aki Catherine Oxenberg férje volt 2015-ig. Hogy kicsoda Catherine? Nos, nemcsak színésznő, hanem Erzsébet Jugoszláv hercegnő lánya is. Ő az egyetlen olyan uralkodói előkelőség, aki szerepelt a Saturday Night Live-ban. Egyébként Károly herceg másodunokatestvére, így igazán kínos volt, hogy 1982-ben Dianát alakította egy olyan filmben, amely Károly és Diana megismerkedését volt hivatott bemutatni.

Monaco

Kétségtelen, hogy a leghíresebb ember, aki beházasodott a monacói hercegi családba, az Grace Kelly volt. Ám sokan akarták követni a példáját. II. Albert monacói herceg házasság előtti kapcsolatairól, és az ezekből született gyerekekről nem is olyan régen írtunk, ám nem említettük a leghíresebb barátnőjét. Hogy ki volt az? Nos, az 50 éves Naomi Campbell. A szupermodell és a herceg kapcsolata nem volt túlságosan hosszú életű, ellenben barátok maradtak, és a nő még Albert 2011-ben tartott esküvőjére is meghívást kapott.

Nem úgy Janice Dickinson, aki 2006-os könyvében fecsegett arról, hogy Albert szeretője volt. 

Naomi Campbell és Albert monacói herceg
Megnézem
Összes kép (2)

A monacói hercegi családnál maradva, Rob Lowe színész a 80-as években együtt élt Stefánia hercegnővel, Grace Kelly lányával. Erről pedig a saját könyvében mesélt. Leírása szerint a hercegnő Párizsban található apartmanjába költözött, alig egyetlen nappal azután, hogy megismerkedtek. A könyvben úgy fogalmaz, hogy ez a kapcsolat hazugságokból, vodka tonikból és folyamatos partikból állt. Így talán nem is csoda, hogy vége lett.

Spanyolország

Mielőtt Gwyneth Paltrow férjhez ment Chris Martinhoz, egyes források szerint nem akárki barátnője volt. A lapok szerint az akkor még csak herceg, ma már VI. Fülöp spanyol király volt a szerelme, ám ezt soha nem erősítette meg az Oscar-díjas színésznő, aki gyakran megfordult Spanyolországban, miután ott töltött egy hosszabb időt nyelvgyakorlaton. Fülöp később a CNN egyik riporterét, Letizia Ortizt vette feleségül.

VI. Fülöp spanyol király és Gwyneth Paltrow

VI. Fülöp spanyol király és Gwyneth Paltrow (Fotó: nlc illusztráció, Getty Images)

Aki elvált

Olivia Wilde-ot a Doktor House sorozatban ismerték meg 2007-ben. Ám azt csak kevesen tudják, hogy ekkor már házas nő volt. Tizenkilenc évesen ugyanis feleségül ment Tao Ruspoli filmkészítőhöz, aki mellesleg az olasz Ruspoli család hercege. A ceremóniát azonban nem a szokásos, arisztokrata módon rendezték meg. Az esküvőt egy iskolabuszon tartották meg az Egyesült Államokban, ahol csak a tanúk voltak jelen. Később egy interjúban Wilde azt mondta, azért döntöttek a buszos lagzi mellett, mert így tarthatták teljesen titokban. A házasság 2011-ben befuccsolt, és a pár elindította a válópert. 2013-ban Wilde Jason Sudeikis menyasszonya lett, két gyerekük született azóta.

Dánia

Frigyes koronaherceg, a dán trón örököse 2000-ben ismerte meg az ausztrál Mary Elisabeth Donalds értékesítőt, akit 2004-ben vett feleségül. Ám neki is volt néhány híres barátnője Mária előtt. Az egyik ilyen egy ismert dán modell, Malou Aamund volt, akivel 1992 szilveszterén jött össze. Később egy fehérneműmodellel, Katja Storkholmmal randizgatott, ám ezt a kapcsolatot nem nagyon nézte jó szemmel a családja. 1999-ben pedig egy énekesnő, Maria Montell volt a kedvese, amíg nem találkozott későbbi feleségével.

Katja Stokholm Frigyes dán koronaherceg szeretője lehetett

Miss Dánia 2019, Katja Stokholm (középen) – Fotó: Profimedia

Svédország

A svéd király egyetlen fia is boldog házasságban él már. Sőt, ami azt illeti, Károly Fülöp egy egykori modellt vett feleségül, aki párkereső műsorban vált ismertté az országban. Ám nem Zsófia volt az első ismert hölgy a szívtipró herceg életében.

Korábban a férfi tíz évig élt együtt egy ismert újságíróval Emma Pernalddal.  Emmának elég rosszul is estek azok a szavak, melyek akkor hagyták el Károly Fülöp száját, amikor eljegyezte Zsófiát. „Nem hiszem, hogy ismertem a szerelem varázsát Zsófia előtt”- mondta a herceg. Ezt pedig Emma sem hagyta szó nélkül. „Hát, a magam részéről azt mondhatom, hogy szerelmes voltam abban a tíz évben, amit megosztottunk egymással.”

Emma Pernald

Emma Pernald és Jonas Bergstrom, XVI. Károly Gusztáv svéd király 60. születésnapi ünnepségén (Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images)

India

Nem is olyan régen mutattuk be azt a 21 éves fiatalembert, aki nagyapja örököseként az indiai Dzsaipur királya lenne, ha a családját nem fosztották volna meg a tróntól. Ha hivatalosan nem is, de Padmanabh Singh mégis király, legalábbis a népe szemében, akik imádják a sikeres és nagyon megnyerő fiatalembert. Padmanabh két főiskolára jár, sokat utazik és sikeres pólójátékos. Lehet ezt még fokozni? Persze! Rendszeresen fellép nagyobb divatbemutatókon. Így már nem meglepő, hogy Hollywood is felfigyelt rá. 2017-ben, Reese Witherspoon lányával, az akkor 18 éves Avával bálozott Párizsban. Van egy olyan érzésünk, hogy Padmanabh híres barátnőiről még sokat fogunk hallani.

Ava Phillippe és Padmanabh Singh

Ava Phillippe és Padmanabh Singh (Fotó: Instagram)

A sztárok szerelmi élete sokszor regénybe illő: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top