nlc.hu
Sztárok

J.K. Rowling exférje nem sajnálja a pofont

J.K. Rowling exférje nem bánja, hogy megütötte volt feleségét

J.K. Rowling volt férje nagyon furán fogalmazott a dologgal kapcsolatban.

 J.K. Rowling már többször kiállt különböző ügyekért, hol Donald Trump amerikai elnök rasszizmusa ellen fakadt ki, hol rászoruló rajongóinak kedveskedik ajándékokkal. A transzneműség kérdése azonban nem az ő asztala, ha erről posztol, annak mindig rossz vége lesz. Ez történt legutóbb is, amikor a Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe is beszólt az írónőnek. J.K. Rowling körül egy másik botrány is kialakulóban van, hiszen nemrég arról beszélt, hogy a volt férje folyamatosan bántalmazta, ezért vetett véget a kapcsolatnak

Erről természetesen az exférjet, Jorge Arantest is megkérdezték, aki ugyan beismerte, hogy tettlegességig fajult az egyik vita közöttük, ám csak egyetlen egyszer fordult ez elő – legalábbis ő ezt állítja. A legmeglepőbb és legkiborítóbb a történetben viszont az, hogy Rowling exe elmondta, a pofont egyáltalán nem sajnálja – írja a The Sunra hivatkozva a 24.hu.

jk rowling exférj pofon

J.K. Rowling (Fotó: Gettyimages)

Olvass még J.K. Rowlingról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top