nlc.hu
Sztárok

Simon Baker 50 éves

50 éves lesz Simon Baker, a Mentalista sztárja, aki most is pofátlanul sármos

Idén nyáron lesz 50 éves Simon Baker, akiről a Mentalista befejezése óta nem nagyon hallunk. Megnéztük, hogyan fest most!
Simon Baker a Mentalista sorozatban

Milliókat ültetett a képernyő elé a Mentalista sorozat 2008 és 2015 között. A hét évadot megélt sorozat két főszereplője, a korábban Budapesten is megforduló Robin Tunney és az ausztrál szívtipró Simon Baker. Bár öt éve már annak, hogy az utolsó epizód is lement a tévében, az ismétléseknek köszönhetően senki nem maradt Mentalista nélkül. De mennyit változott a férfi főszereplő az elmúlt években? Nos, az igazság az, hogy semmit. Simon Baker, aki júliusban lesz ötven éves, legalább olyan sármos és jóképű, mint tizenkét évvel ezelőtt.

Baker, aki egyébként már 22 éves házas, három gyermek édesapja. Egyetlen lánya már 27 éves, idősebb fia idén lett 22, míg fiatalabb fia 19 éves. Lánya keresztapja Naomi Watts  színésznő, míg fiatalabb fiát Nicole Kidman tartotta a keresztvíz alá. Mindkét színésznő remek barátságot ápol Bakerrel és feleségével.

Galériánkat végiglapozva megnézheted a Mentalista emlékezetes pillanatait, Baker igazi feleségét, és a legfrissebb róla készült fotót is!

Simon Baker a Mentalista sorozatban
Megnézem
Összes kép (5)

Akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top