nlc.hu
Sztárok

Rebel Wilson fogyása

Rebel Wilson fogyása nagyon látványos, komolyan vette az újévi fogadalmát

Januárban kezdett bele az életmódváltásba Rebel Wilson, aki az egészség évének nevezte el 2020-at. A fogyása pedig egyre látványosabb.

Az ausztrál születésű hollywoodi sztár azzal ért el világsikert, hogy jellegzetes a megjelenése: Rebel Wilson első Los Angeles-i ügynöke tapsikolt örömében, amikor besétált az irodájába a szőke színésznő, mert mint az ügynök mondta, hozzá hasonló karakter nincs még egy. És éppen ezért kapott annyi szerepajánlatot, mindegyikben sikerült eddig bizonyítania és tíz év alatt a vicces, duci mellékszereplőből igazi főszereplő lett, akire ma már bátran rábízzák egy film sikerét, mert a neve garancia. 

MELBOURNE, AUSTRALIA - OCTOBER 11: (L-R) Lulu McClatchy and Rebel Wilson of "Bogan Pride" arrive at the Nickelodeon Australian Kids' Choice Awards 2008 at the Hisense Arena on October 11, 2008 in Melbourne, Australia. This year's event, now in its sixth year, was held in Melbourne for the first time in its history. (Photo by Kristian Dowling/Getty Images)

Lulu McClatchy és Rebel Wilson a Nickelodeon Australian Kids’ Choice Awards gálán 2008-ban (Fotó: Kristian Dowling/Getty Images)

“Sosem a külsőmmel értem el sikereket, hanem az eszemmel és a humorommal” – mesélte korábban és az is biztos, hogy sokszor jól jött már a jogász végzettsége is, mert nem hagyta magát, ha a lapok kikezdték. 

Az amerikai Marie Claire interjúban elmondta, hogy mindig az eszével akart érvényesülni, és sosem a megjelenésével, és minden szerepére keményen készül. Több különböző magazinnak adott inetrjúból kiderült már, Wilson az amerikai akcentusán is sokat dolgozott, napi több órát gyakorolt, és ugyanígy fizikailag is felkészült minden munkára. Bár sokan nem gondolnák, de személyi edzője is évek óta volt már, mivel 16 munakórás forgatásokat másképpen nem bírta volna. 

Rebel Wilson plus size színésznőként ért el sikereket: 

Megnézem
Összes kép (7)

2020 januárjában meghirdette az egészség évét a közösségi oldalán, és lelkesítette a követőit, csatlakozzanak hozzá. Wilson mindig is komolyan vette, hogy az elmúlt tíz évben egyfajta példaképe lett a plus size nőknek, akiket sosem buzdított arra, hogy változtassanak a megjelenésükön, viszont hangsúlyozta az egészséges étrend és a mozgás fontosságát. 

“Nem egyforma testet kapunk, abból kell kihozni a legjobbat, amink van” – mondta és bár a súlyáról alig-alig nyiltakozott, annyit korábban egy esti show-ban elárult, hogy olykor 48-as méretű ruhákat hord, néha 46-os is elég. Most azonban látványos változáson megy kersztül a sztár. Rebel január óta nem eszik cukrot, odafigyel az egészséges táplálkozásra és ebben semmilyen kilengést nem enged meg magának, ezzel együtt felpörgette az edézseit is. 

“Hogy őszinte legyek veletek srácok, az “Egészség Éve “programommal szeretnék 75 kilóra fogyni  és karrierem szempontjából pedig össze szeretnék hozni egy filmet az év végéig. Mindkettő napi szintűá energiabefektetést igényel, és állandóak a megtorpanások is, de keményen dolgozom” – írta Rebel Wilson, aki már most egészen másképpen néz ki, mint korábban. 

Ilyen látványos Rebel Wilson fogyása: 

Megnézem
Összes kép (6)

 

Más látványos fogyások a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top