nlc.hu
Sztárok

Sütő Enikő 19 évesen

Micsoda fotók a 19 éves kezdő modell Sütő Enikőről!

Sütő Enikő csodálatos karriert tudhat magáénak a modellszakmában. Nézd meg, milyen gyönyörű volt 19 évesen, és milyen bombaformában van most!

A 61 éves Sütő Enikő a Kádár-korszakban emelkedett ki a manökenek közül, és olyan karriert futott be, amivel nehezen tarthatták a többiek a lépést. Ma is remek formában van, 19 évesen pedig, a Állami Artistaképző Intézet felvételijén olyan természetes és magával ragadó szépség volt, hogy nem csodáljuk, hogy ezek után beindult a karrierje.

A Fabulon-lányként is emlegetett Sütő Enikő a Fabulon reklám megjelenése után híres lett Magyarországon. A meztelen hátú fotó ugyan nagy botrányt kavart, de ez is csak a modell karrierjét támogatta.

Sütő Enikő alig 16 évesen

Sütő Enikő nem volt félmeztelen a reklámfotózáson (Kép: Smagpix)

Nemcsak reklámokban és a modellszakmában ért el sikereket Sütő Enikő, hanem a tévében is találkozhattunk vele többször is: 1984-1989 között például a Linda című méltán híres sorozatban több epizódban is szerepelt, 1999-ben Balogh Zsolt Ez volt a divat, ez lett a divat filmjében láthattuk. Olyan műsorokban is vállalt később fellépést, mint a Celeb vagyok, ments ki innen! vagy a Vacsoracsata. De a médiától távolabb is sikeres karriert épített, az amerikai Lauren Elle kozmetikai cég társtulajdonosa és jogásza volt, és 1989-ben indította el a modelliskoláját, amely azóta is töretlenül működik.

Sütő Enikőtől eláll a szavad, ilyen szép volt 19 évesen

Sütő Enikő ma is kirobbanó formában van (Kép: Smagpix)

Sütő Enikő büszkén vállalja a korát, pár évvel ezelőtt egy műsorban így nyilatkozott a koráról: „Én jövőre hatvan leszek, és már nem emlékszem, milyen volt negyvennek lenni. Ezt csak azért mondom, mert minden nézőpont kérdése. Annyira odavoltam, amikor negyven lettem, és annyira odavagyok, hogy már nem lehetek negyven.”

Tökéletes alakját megőrizve, sikeres modell és üzletasszony vált abból a 19 éves lányból, aki levette a természetességével a fél országot a lábáról.

A 19 éves Sütő Enikőtől leesik az állad
Megnézem
Összes kép (5)

Hallgasd meg Sütő Enikő bőrápolási tanácsait:

Emlékezz velünk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top