nlc.hu
Sztárok

Megszólal Demcsák Zsuzsa édesanyja

Őszintén mesél lányáról Demcsák Zsuzsa édesanyja

Demcsák Mária mindvégig lánya, Demcsák Zsuzsa mellett állt az elmúlt években, de ez idáig nem, vagy csak nagyon keveset beszélt lányához fűződő kapcsolatáról.

Demcsák Mária elismert gazdasági szakújságíró, aki mindvégig lánya mellett állt, akkor is, amikor Demcsák Zsuzsa előző házassága elmérgesedett, de akkor is, amikor lánya életében megjelent Krishan. A Best magazin legújabb számában beszél kettejük kapcsolatáról.

„Hasonló a temperamentumunk. Nagyon erős tűz jegyűek vagyunk, mindketten augusztusiak. Ha éppen úgy adódik, simán elküldjük egymást melegebb éghajlatra, de aztán hamar ki is békülünk….Az elmúlt években rengeteg hazugság, mocskolódás, igaztalan támadás érte. Voltak olyan pillanatok, amikor azt gondoltam, hogy mindezt nehéz ép ésszel elviselni. Mégis tovább kellett lépnie, lépnünk. Minden újabb nehézségnél végigvettük, mi a teendő, és ha kellett, megtettük a jogi lépéseket. Mindig azzal tartottuk benne a lelket, hogy bár most éppen nehéz, megpróbáltatásokkal teli időket élünk, de semmi sem tart örökké” – mondta Demcsák Mária, aki a legfrissebb Best magazinban elmondja, mi a véleménye Krishanról.

Rendhagyó: Demcsák Zsuzsa és édesanyja, Demcsák Mária együtt a címlapon.

Rendhagyó: Demcsák Zsuzsa és édesanyja, Demcsák Mária együtt a címlapon.

Tudj meg még többet Demcsák Zsuzsáról az nlc-n: 

(Nyitó kép:smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top