nlc.hu
Sztárok

Csősz Boglárka gyászol

Csősz Boglárka gyászol, hatalmas veszteség érte: “Csodálatos lélek volt”

Már sokszor kiderült, mennyire családcentrikus Csősz Boglárka, aki most szomorú hírt osztott meg.

Csősz Boglárka éppen tíz éve, hogy hivatalosan is a Talu család tagja, és mindig szeretettel beszélt a férje rokonairól, akik egytől egyig befogadták őt. 

A törökországi életét nagyban megkönnyítették a férje szülei, Bogi külön hálás az anyósának és Burak nagymamájának, amiért annyi mindenre megtanították. Most éppen az egyik legfontosabb embert veszítette el, a közösségi oldalán osztotta meg a gyászát.

„Hosszú betegség után elveszítettük Burak csodálatos nagymamáját. Az esküvőnkön milyen boldog volt! A lelke nyugodjon békében” – írta Csősz Boglárka 

Csősz Boglárka gyászol: "Csodálatos lélek volt"

Csősz Boglárka és Burak Talu a férfi nagymamájával 2010 szeptember 26-án, az esküvőjükön

“Ayse néni, amikor csak találkoztunk, a lányának hívott és megpuszilta a kezem. Mindenkiért mindig imádkozott. Csodálatos lélek volt. Most férje, Necati mellé került”

Csősz Boglárka gyászol, hatalmas veszteség érte: "Csodálatos lélek volt"

A temetést ma tartották, és a törökországi előírásoknak megfelelően a gyászólók a temetőben is maszkot viseltek. Nem sokkal azután, hogy a család hazaért, megérkezett az eső, ami Bogi szerint áldást jelent és reméli, hogy Ayse nagyi már az élete társával van a túlvilágon.  

Csősz Boglárka Burak Talu nagymamájának temetésén

Csősz Boglárka Burak Talu nagymamájának temetésén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top