nlc.hu
Sztárok

Szíj Melinda akkor és most

Boldogok a rajongók, hogy Szíj Melinda visszatér – idén tíz éve kezdődött a töretlen siker

Hatalmas megbecsülés övezi Szíj Melindát, aki idén tíz éve tűnt fel a Megasztárban és most is elég bejelentenie egy fellépését, máris árad a szeretet és a boldogság.

Kevés olyan ismert ember van, akinek ennyire egységes a közösségi oldala: nincs piszkálódás, bántás, csak kedvesség és megbecsülés. Szíj Melinda pozitív személyiségét tíz éve az egész ország megszerette, amikor az ötödik Megasztárban színpadra állt. Az egész verseny alatt egyszer került veszélyzónába, amikor a finálé előtt kiesett, különben a nézői szavazatoknak hála adásról adára menetelt előre. 

Íme néhány pillanat tíz évvel ezelőttről, Szíj Melindát akkor szerették meg az emberek: 

Megnézem
Összes kép (9)

És emlékszel még, hogy neki hála, újra refelektorfénybe került a régi csíkos bevásárolószatyor? Volt, aki reklámként használta és biztosan megérte újra gyártani ilyeneket, annyit emlegették 10 éve ezt a terméket, mint az énekesnő kék kardigánját. 

Szíj Melinda rengeteg rajongót szerzett, és a csíkos szatyorral hamar kitűnt a többi versenyző közül (Fotó: TV2)

Szíj Melinda rengeteg rajongót szerzett, és a csíkos szatyorral hamar kitűnt a többi versenyző közül (Fotó: TV2)

Bár tíz év telt el, Szíj Melinda népszerűsége nem csökkent. A rajongói közül ma is sokan írják, hogy nekik mindig ő marad a győztes, noha anno harmadik helyen végzett a Megasztár versenyén. Az énekesnő lelkesedése ugyanolyan töretlen, mint a rajongói szeretete.

“Születése napján tisztelettel adózom a színész-énekes-rendező zseni Barbra Streisand munkássága előtt, aki örök példaképem mind a mai napig. Neki köszönhetem, hogy művészete által mindennél és mindenkinél erősebben inspirálva elkezdtem énekelni. A Funny Girl betétdalának örök érvényű mondanivalója egykor engem is magával ragadott; anno a fióknak írt saját szövegemmel ezt a dalt most adom elő első ízben” – írta a karatnén idején a közösségi oldalán, ahol a legutóbbi posztja is nagy sikert aratott. 

Szíj Melinda ugyanis újra színpadra áll, és erről örömmel értesítette a követőit: 

Ritkán mutat képek Szíj Melinda a családjáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top