nlc.hu
Sztárok

Harry herceg friss fotója

Harry herceg videón jelentkezett be: “A járvány nem tudta elvenni tőlünk a lelkierőnket”

Hosszú ideje nem láthattuk már Harryt, akit a mai napig hercegként emlegetnek és akit a britek nagyon várnak vissza. Most egy videóban jelentkezett be.

Ma sem tudjuk, hogy ez csak a véletlen műve, de felejthetetlen dátummal, április elsején kezdett új életet Harry herceg és a családja. A hivatalos búcsúzásuk óta alig-alig hallani a párról, ami nem meglepő: ez volt a céljuk. Keveset, de azért lehet tudni arról, hogyan boldogulnak, az viszont biztos: az elmúlt hónapokban a britek ugyanúgy várják, hogy Harry meggondolja magát, mint a januári lemondása óta. Pláne, hogy egyes hírek szerint Meghan Markle élete nem könnyebb az Egyesült Államokban sem, és a megélhetésük is nagyban függ Károly herceg jóindulatától. A királynő egy évet adott a házaspárnak, ezalatt bármikor visszatérhetnek a kötelezettségeikhez, mint a sussex-i herceg és hercegné. 

Harry herceg és Maghan Markle

Harry és Meghan Markle idén ünnepelték a második házassági évfordulójukat
(Fotó: profimedia)

Talán a nagy visszatérést készíti elő az a könyv is, ami bemutatja a tévesen megítélt párost, talán éppen arra szolgál, hogy végre nyugodt életet éljenek, távol a nyilvánosságtól, ez még a jövő zenéje. Az elmúlt időszakban Meghan Markle többet szerepelt különböző kampányokban, és jótékonysági felolvasás keretében láthattuk például Meghan és Harry egyéves fiát, Archie-t is. A hercegről szóló hírekre azonban kiéhezettek az emberek, ezt jól mutatja a mostani eset is, amikor az angol  rögbi csapat videójában újra látható volt.

Ugyan alig fél percre látható, amikor arról beszél, mennyire hiányzik neki a rögbi, és hozzáteszi: “A járvány nem tudta elvenni tőlünk a lelkierőnket.”

A hercegért rajongók lelkesedve osztották meg a videót és sokan írták, milyen kipihentnek látszik Harry, aki talán sosem volt ilyen napbarnított, mint most. Érthető, hiszen Kaliforniában azért lényegesen könnyebben megfogja a bőrét a nap, mint Angliában. 

Íme Harry herceg, ahogy a legújabb videójában láthatod: 

Harry herceg napbarnított és vidám

Harry herceg napbarnított és vidám

Tudod, mit mondanak Harry és Meghan amerikai életéről? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top