nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamás szomorú

Vitray Tamás megerősítette a döntést: “Szomorúan kell mondanom, hogy igaz a hír”

Szomorúan erősítette meg a hírt Vitray Tamás, hogy megváltoztak a tervek, igaz, nem rajta múlott.

A válása óta többet hallani Vitray Tamásról, aki jelenleg azzal foglalatoskodik, hogy rendet tegyen maga körül, a szó legszorsabb értelmében. Ugyanis a tévés elköltözött a budai kertes házából, és a kisebb lakásban a helyhiány miatt az elmúlt hatvan évben felhalmozott anyagokat rendszerezi, talán könyet is ír majd a megmaradt emlékekből. Jelenleg ideje lenne rá, mivel lemondták a fellépését.

“Szomorúan kell mondanom, hogy igaz a hír. Nagyon vártam ezt a felkérést, szívesen kipróbáltam volna magam ebben a szerepben” – mondta Vitray Tamás a Borsnak, miután kiderült, hogy a Händel Agrippina című operájában mégsem kerül bele a történetbe, amelybe a kommentátor szerepét szánták neki az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Vitray csalódottan vette tudomásul a döntést.

“Fontos karakter lett volna, ugyanis a narrátor hozta volna közelebb a történetet a né­zőkhöz. Tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre.”

Vitray Tamás most rendet tesz az életében (Fotó: Vörös Szilárd)

Vitray Tamás most rendet tesz az életében (Fotó: Vörös Szilárd)

Vitray Tamás ritkán mesél a magánéletéről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top