nlc.hu
Sztárok

Baronits Gábor visszatér a tévéhez

Úgy tűnik, hogy Baronits Gábor is visszatér a tévéhez

Egy közös fotó arról árulkodik, hogy Baronits Gábor visszatér a képernyőre. Ez a hét úgy látszik, az ilyen bejelentésekről szól.
Baronits Gábor itt folytatja

Baronits Gábort öt évig láthattuk Halász Kristóf szerepében a Jóban Rosszban sorozatban. Aztán a fiatalember távozott a TV2 szériájából, és hosszú ideig, leginkább a színházakban találkozhatott vele a közönség. Persze A mi kis falunk nézői jól emlékezhetnek arra az epizódra, amikor Baronits egy meleg fitneszedzőt, úszómestert alakított az RTL sikerszériájában, ám már annak is két éve, ahogyan a Csak show és más semmi sztárműsornak is, amiben szintén feltűnt.

Sokan kérdezgették a róla szóló cikkek alatt hozzászólásában, hogy mikor tér vissza a képernyőre, s vajon hol láthatjuk őt legközelebb. A választ úgy tűnik, hogy Hajdú Péter adja meg számukra. Hajdú, aki idén lett a Life Tv vezérigazgatója, nagy változásokat hozott a csatornánál. Mint korábban kiderült: megszűnt Szulák Andrea, és Várkonyi Andrea műsora is, de leszerződtette Demcsák Zsuzsát, valamint Nagy Réka és Kocsis Korina is ezen a csatornán lesz látható.

Egy friss Facebook bejegyzés pedig arról árulkodik, hogy Hajdú sztárdömpingjének még nincs vége. “Munka, Life Tv, hamarosan…” – írta ahhoz a közös fotóhoz Hajdú, amit csütörtökön este töltött fel a közösségi oldalra, és amivel Baronits Gáborral szerepel. Ez vélhetőleg azt jelenti, hogy itt térhet vissza a képernyőre Baronits Gábor is.

Working😄✌🏻#lifetv #hajra @gaborbaronits

Közzétette: Hajdú Péter – 2020. június 25., csütörtök

A kommentelők többségét feldobta Hajdú híre. Sokak szerint Gábor rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, mások egészen odáig mentek, hogy kijelentették: Baronits Gábor Magyarország legjobb pasija.

Kiemelt kép: fotó: SMAG/TV2 Sajtószoba

Emlékszel még? Egykor ők is szerepeltek a Jóban Rosszban sorozatban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top