nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba balesete

Kajdi Csabának 13 évesen szétrobbant a veséje, 2 napig feküdt kómában

Először beszélt fia súlyos balesetéről Kajdi Csaba édesanyja.

Családi titkokról rántotta le a leplet a legfrissebb BEST magazinban Kajdi Csaba (Cyla) édesanyja, a 70 éves Annamária. A francia gyökerekkel rendelkező hölgy a dél-franciaországi Mentonban él, Csaba két-három havonta látogatja meg.

Kajdi Csaba

Édesanyjával ma is szoros a kapcsolata Kajdi Csabának – Fotó: TV2 / Sajtószoba

Annamária asszony többek között azt is elárulta a BEST-nek adott interjúban, hogy milyen volt gyerekként a modellügynökséget vezető ismert szakember: „Csabikának csípős a nyelve. Már gyerekként is szókimondó volt, soha nem rejtette véka alá, mit gondol. (…) Már az óvodában is folyton ő volt a középpontban“.

Kajdi Csaba édesanyja a fia gyerekkori, súlyos balesetéről is beszélt. „Csaba fára mászott, leesett, és szétrobbant a veséje. Még éjszaka megoperálták. Négy órán át feküdt a műtőasztalon. majd kijött az orvos, és csak annyit mondott: ’Anyuka, mi mindent megtettünk a fiáért. Most már felsőbb hatalmak kezében vagyunk.’ Ezt követően két napig feküdt kómában, majd váratlanul kinyitotta a szemét, és így szólt: ’De gyönyörű helyeken jártam!’” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Kajdi Csabának 13 évesen szétrobbant a veséje, 2 napig feküdt kómában

Olvass még Kajdi Csabáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top