nlc.hu
Sztárok

Szilágyi István unokája Magyarországra jön

Érkezik a segítség Szilágyi István özvegye számára

Jolika néni jelenleg elzártan él házában, melyet nemrég eladásra kínáltak. Szilágyi István özvegyét a rokonok húzhatják ki a bajból.

Továbbra is egyedül él férjével közös házukban Szilágyi István özvegye. Jolika néni azonban hamarosan segítséget kaphat, ugyanis a koronavírus miatt elrendelt beutazási tilalmak megszűnésével a napokban Magyarországra érkezhet Belgiumban élő unokája és egykori menye. A Bors úgy tudja, hogy a rokonok aggódnak a nagymamáért, akivel Szilágyi István temetése óta nem tudnak beszélni, így csak a sajtóból értesültek arról is, hogy valaki eladásra kínálta a házát.

Szilágyi István özvegye, Jolika néni

Szilágyi István özvegye, Jolika néni (Fotó: Profimedia)

„Sajnos a vírus miatt nem tudtak azonnal hazajönni, és döbbenten né­zik az eseményeket. Nem tudják például, hogy mi­ként történt meg, hogy egyszer felkerült az ingatlan a hirdetési oldalakra” – mondta egy családi ismerős a bulvárlapnak. Mint arról korábban beszámoltunk, egy napig volt elérhető az a hirdetés, amelyben Szilágyi István özvegye, Jolika árulja 40 millió forintért a budapesti házat. A család barátja szerint bár óriási tartozás van a házon, a rokonok úgy akarnak segíteni, hogy azt ne kelljen eladni.

Jolika néni Szilágyi István halála óta rengeteg segítséget kapott a kerületi önkormányzattól és civilektől, de néhány híresség is meglátogatta őt. A rokonok érkezésével talán megoldódik néhány probléma az asszony életében.

Olvass még többet Szilágyi István özvegyéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top