nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula és a koronavírus-járvány

Bodrogi Gyula a koronavírus-járvány miatt sem tervezi, hogy nyugdíjba vonul

A Nemzet Színészének már most vannak fix szerepei a következő szezonra, eszébe sem jutott visszavonulni.

Bodrogi Gyulának nem kell a nyugdíj. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész már többször elmondta, hogy amíg talpon van, színpadra áll, ezen a tényen a koronavírus-járvány sem változtatott.

„Nálam szóba se került, eszemben sincs visszavonulni. Amikor tudtuk, hogy a színházi élet bizonytalan ideig leáll, már akkor tisztáztuk a vezetőkkel, a későbbiekben, az újraindulás idején számíthatnak rám” – mondta a Blikknek a 86 éves Bodrogi Gyula, aki már alig várja, hogy újra színpadra lépjen. A következő szezonra már több fix szerepe, felkérése van.

Bodrogi Gyula továbbra sem tervezi a visszavonulást (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Bodrogi Gyula továbbra sem tervezi a visszavonulást (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Süsü a sárkány hangjának nem volt könnyű megszoknia a járvány miatti helyzetet, hogy a hosszú évekre visszanyúló rutinját megszakította egy olyan dolog, ami ellen senki nem tehetett semmit. „Magam sem tudom már hány éve vagyok a szakmában, de pályafutásom során ilyen hosszú leállásra még nem volt példa” – jegyezte meg a Nemzet Színésze, aki csak remélni tudja, hogy a nagy visszatérés után is minden úgy megy majd, mint néhány hónappal ezelőtt.

Olvass még többet Bodrogi Gyuláról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top