nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos barátja koronavírusban halt meg

Hatalmas veszteség érte Galambos Lajost

Lagzi Lajcsi egy ideig nem vállal külföldi fellépést. A járvány alatt átértékelte az életét. A koronavírus miatt egy barátját is elvesztette.

Galambos Lajos a koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozások ideje alatt átértékelte az életét. A mulatós zenész pár napja egy mások számára kihagyhatatlannak tűnő ajánlatot utasított vissza. Mexikóba hívták fellépni, de hiába volt 10 ezer dollár a fellépődíj, Lagzi Lajcsi többre tartja a saját és a családja egészségét. Nem akarja egy utazás alatt elkapni a vírust.

Galambos Lajost nemrégiben egy hatalmas veszteség érte, egy 48 éves barátját veszítette el, akinek a szervezetét megtámadta a koronavírus.

„Elment egy teljesen ártatlan indiai utazásra, és ott egy tüdőgyulladás, egy tüdőlebeny gyulladással kapcsolatos Covid fertőzésnek köszönhetően lelte halálát” – mondta a Tények Plusznak a zenész, akit nagyon megviselt barátja halálhíre.

Galambos Lajos (Fotó: Facebook)

Galambos Lajos (Fotó: Facebook)

Galambos Lajos a járvány alatt rengeteg időt töltött gyerekeivel. A bezártság alatt még szorosabb lett a kapcsolatuk. „Most döbbentem rá, hogy ez az utolsó időszak, hogy együtt lehetek huzamosabb ideig a gyerekeimmel, mielőtt kirepülnének. Nem tagadom: ez egy talált boldogság nekem”mesélte korábban Lagzi Lajcsi a Story magazinnak. A zenésznek a feleségével is elmélyült a kapcsolata és láthatóan nagyon jól érzi magát.

Olvass még többet Galambos Lajosról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top