nlc.hu
Sztárok

Cooky a koronavírus miatt nem lehet pilóta

Cooky gyerekkori álma egyelőre nem válhat valóra

A rádiós megfelelt a pilótafelvételin, de öröme a koronavírus-járvány miatt nem lehet felhőtlen.

Hiába költött már rá több mint 15 millió forintot, a koronavírus-járvány miatt egyelőre nem válhat valóra Szelba Christian, azaz Cooky álma. A Rádió 1 műsorvezetője elárulta, hogy bár megfelelt az Air France pilótafelvételijén, mégsem tud náluk kezdeni.

„Nagyon örültem, amikor megkaptam az e-mailt, hogy megfeleltem, hiszen egész életemben ezt szerettem volna elérni. De – sajnos – volt egy második mondat is, amelyből kiderült, hogy mindez csak két-három év múlva realizálódhat” – mondta a Blikknek Cooky. A repülés a koronavírus-járvány után nagyon megváltozott. Az Air France francia légitársaság 7600 munkahelyet szüntet meg a járvány következményeként lecsökkent tevékenységére hivatkozva, Cookynak pedig ezért nincs esélye, hogy utasszállító repülőgépet vezessen a cégnél.

A történtek ellenére Cooky nagyon büszke arra, hogy megfelelt a pilótafelvételin. Mivel gyerekkori álomról van szó, ezért türelmesen vár még két-három évet. Továbbra is repülőleckéket vesz, hiszen erre szükség van, hogy szeptemberben megújíthassa az engedélyét. 

Olvass még Cooky-ról az nlc-n!

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top