nlc.hu
Sztárok

Mérai Kata fia, Bálint

Mérai Kata először mutatta meg a fiát, a Barátok közt színésznője nagyon büszke Bálintra

Először mutatta meg és mesélt kisfiáról, Bálintról Mérai Katalin, a Barátok közt című sorozat Berényi Júliája.

Mérai Katalin minden hétköznap este látható a Barátok köztben, de a magánéletéről és a családjáról ritkán mesél. A Best magazinnal most kivételt tett, és először mutatta meg kisfiát, aki szeptemberben lesz 12 éves. Mint kiderült, Bálint nem volt tervezett baba, mégis nagy volt az öröm, amikor megérkezett a családba.

„Jocóval eléggé meglepődtünk, hogy úton van a baba, nem így terveztük. Bálint egy isteni ajándék, így sosem volt kétségem afelől, hogy megszülessen” – árulta el Mérai Kata a Bestnek. A színésznő 35 éves volt, mikor várandós lett, ennek ellenére tartott attól, hogy szülei mit szólnak majd az egészhez.

„Anyuéknak bemutattam a párom, és közöltük, hogy babát várunk” – mesélte a Barátok közt című sorozat Berényi Júliája. Bálint végül korábban született, mint várták, ezért a mozgásfejlődésben lemaradt: féloldalasan kúszott, nem állt fel időben, nehezebben indult el. Katának és párjának az első évben különféle fejlesztésekre kellett vinni Bálintot, melyeknek köszönhetően később semmi nyoma nem volt a problémának.

Bár kisfia eleinte fejlesztésre szorult a mozgásban, de a beszédben sosem volt lemaradása, sőt! Mérai Kata szerint fia nagyon jól érvel és humoros is. A jó érvelések ellenére Kata nem enged meg mindent Bálintnak, a családban ő a szigorúbb szülő. 

„Szabály, hogy amiben megállapodtunk, annak úgy is kell lennie. De ezzel nincs gond, Bálint igazán együttműködő, szorgalmas, kötelességtudó gyerek. Jól tanul, kedvenc tantárgya a matematika” – jegyzi meg a színésznő, aki Bálint mellé már nem tervez második gyereket.

Bálint kétszeresen is édesanyjának köszönheti az életét. Hogy miért, az kiderül a legfrissebb Best magazinból!

BEST magazin

BEST magazin

Olvass még Mérai Katáról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top