nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő szakítása

Mihalik Enikő titokban szakított a párjával és már új szerelme van

Mihalik Enikő karácsony környékén szakított párjával. A modell a Best magazinnak mesélt először az új szerelméről, akinek kilétét egyelőre nem szeretné felfedni.

Mihalik Enikő négy évig volt együtt dúsgazdag francia szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel. Szerelmüknek pár hónapja már vége, mint kiderül, a gyönyörű modell karácsony környékén szakított párjával, miután már nem működött a kapcsolatuk.

„Barátsággal váltunk el” – árulta el Mihalik Enikő a Best magazinnak. A 33 éves modell a szakítást követően visszaköltözött New York-i lakásába és újragondolta az életét. Időközben a koronavírust is elkapta és felgyógyult belőle. Még az amerikai járvány előtt azonban betoppant életébe az új szerelme.

Mihalik Enikő újra New Yorkban van

Mihalik Enikő New Yorkban szakított a párjával (Fotó: Instagram)

„A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él New York és Budapest között ingázva” – mesélte Mihalik, aki most úgy döntött 13 Amerikában töltött év után hazaköltözik Magyarországra. Párja irodája az év végéig zárva tart New Yorkban, a modell pedig részmunkaidőben dolgozik egy nonprofit cégnek, amit otthonról is tud végezni.

Javában tart a lakáskeresés, a legjobban egy belvárosi otthonnak örülnének. Enikő örül, hogy újra otthon lehet, és több időt tölthet a családjával. A szüleinek egyelőre még nem mutatta be az új párját.

Mihalik Enikő a jövőbeni terveiről bővebben mesélt a Best magazinnak!

BEST magazin

BEST magazin

Olvass még Mihalik Enikőről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top