nlc.hu
Sztárok

Uhrin Benedek fia

Uhrin Benedek fia egyenesbe jött, új életéről beszél Attila

Uhrin Benedek fia sokáig szenvedett édesapja halála után.

Uhrin Benedek 2015-ben hunyt el – sokáig félő volt, hogy fogyatékkal élő fia, Attila nem boldogul majd édesapja nélkül. Idegenek vették rá, hogy különböző kölcsönöket vegyen fel, amit aztán a leszázalékolása miatt nem tudott fizetni. Egy időben még az is esélyes volt, hogy utcára kerül. Úgy tűnik azonban, hogy egyenesbe jött az élete, most már vidéken él a barátnőjével – erről a Story magazinnak beszélt.

,,Apu halála után ismertem meg Ilonát, akivel egy évvel később összeköltöztem, azóta is együtt élünk. A tartozásaimat sajnos csak úgy tudtam kifizetni, hogy eladtam a pesti Havanna-lakótelepi lakást. Annak az árából három éve vettünk egy szoba-konyhás lakást Tiszavasváriban, a gyártelephez közel. Korábban Ilona itt élt, ezért esett erre a településre a választásunk” – mesélte Attila, aki évek óta vesekezelésre szorul.

„Mindig is sok problémám volt vele, többször kínzott vesekő. Ez odáig fajult, hogy a baloldali vesém teljesen leállt. Fennállt a veszélye, hogy más szerveket is károsít, ezért az orvosok azt mondták, el kell távolítani, nehogy nagyobb bajom legyen. Januárban végül meg is műtöttek, hat órán át tartott az operáció, de szerencsére komplikációk nélkül lezajlott. A jobb vesémnek szerencsére kutya baja, és most már jobban vagyok” – árulta el Uhrin Benedek fia.

Story címlap

Story magazin címlap

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top