nlc.hu
Sztárok

Fejlemény a Gesztesi-sírbotrányban

Nem csitulnak az indulatok a Gesztesi-sírbotrányban

Molnár Anikó csak a tiszteletét akarta kifejezni, a Gesztesi család azonban ragaszkodott a régi, elszáradt növényekhez.

Ma dönt a rendőrség a Gesztesi Károly sírjánál történtek kapcsán, hogy lopás vagy sírrongálás miatt indít-e nyomozást, ha indít egyáltalán – értesült a Blikk.

Gesztesi Károly

Gesztesi Károly , MTVA Fotó: Zih Zsolt

Dr. Borbély Zoltán, a Gesztesi család jogi képviselője szerint Molnár Anikónak – aki a barátnőjével rendben rakta a színész állítólag elhanyagolt sírját a család engedélye nélkül – bocsánatot kellene kérnie a családtól a történtekért. Az egykori valóságshow-sztár – akire az eset óta óriási népharag zúdult – azonban hallani sem akar arról, hogy még ő kérjen elnézést.

Gesztesi Károly fia, Gesztesi Márkó a Blikknek elmondta, nem igaz, hogy elhanyagolták a sírt, édesanyja heti rendszerességgel eljár a sírhoz, gondozza; azt pedig egyáltalán nem viselik jól, hogy rossz színben tüntetik fel őket.

A Bors úgy tudja, sokat jelentettek Gesztesi Károly családjának azok az elszáradt növények, melyektől jószándékból ugyan, de megszabadította Molnár Anikó és barátnője a színész sírját. Gesztesi családja ugyanis úgy szerette volna befedni a sírt, hogy minden úgy van rajta, ahogy a szűk körű temetésen elhelyezték azt.

Olvass még Gesztesi Károlyról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top