nlc.hu
Sztárok

Való Világ szereplői akkor és most

Mi lett a régi VV-sekkel? – A Való Világ kitűnő ugródeszka, ha reális céljaid vannak

Sok széria lefutott már a Való Világból az elmúlt években, ami alatt 126 játékosról olvashattunk. Van, aki eltűnt a médiából, van aki megmaradt. Kíváncsiak voltunk, hogyan élnek most a szereplők. Néhányan most az nlc-nek meséltek az életükről.

2002 szeptember elsején a Big Brother volt az első valóságshow, amely az eredeti holland verzió szabályait követve debütált Magyarországon, majd alig tíz nappal később már a Való Világ első szériája is megjelent, amelyet nem kötött a szigorú licencszerződés és sokkal szabadabban alakíthatták a készítők a műsort. Hogy ez vagy más volt-e a siker titka, nehéz megmondani, mindenesetre a Való Világ eddig összesen kilenc évadot élt meg, és már lehet jelentkezni a Való Világ 10 jubileumi felvonására

A villalakók közül egy-két emberről máig rendszeresen olvashatunk, vegyük például Majkát vagy Aureliót, de ott van Baukó Éva és a rendre felbukkanó Alekosz is, közben másokról alig vagy egyáltalán nem tudunk semmit. Most a valóságshow első virágkorának néhény szereplőjét kérdeztük meg, hol tart az életük. 

VV2 szereplőjeként ismertük meg Anikót

Molnár Anikó idén lesz negyvenöt éves, jelenleg sminktetoválóként dolgozik. Őt 2003 januárjában ismerte meg az ország, amikor a Való Világ második szériája elindult, és Anikó egészen a fináléig menetelt, sokak szerint ő érdemelte volna meg a fődíjat is, amelyet bégül VV Laci vihetett haza. Később a Nagy Ő főszereplőjeként tért vissza, majd néhány évnyi tévézés után már nem a képernyőn képzelte el magát. 

Anikó a ValóVilág második részében

Anikó a ValóVilág második részében

„Civil munkám lett, amiben teljesen kiteljesedtem. Bérelek egy helységet egy szalonban és ott dolgozom minden nap. Nagyon szeretem ezt a szakmát, rengeteg emberrel találkozom, beszélgetek. Jelenleg nincs párkapcsolatom, a kutyáimmal és a macskáimmal élek, de bízom benne, hogy nemsokára bekopogtat az életembe a nagy Ő. Mindig arról álmodtam, hogy valakivel leélem majd az életemet, és most már tényleg itt lenne az ideje, hogy megismerjem. Nem érzem magam öregnek sőt, úgy érzem lenyugodtam, és teljesen kiegyensúlyozott vagyok. Már nem vágyok bulikba, sem nagy partikra, az a korszak már elmúlt. Ha a barátaimmal szeretnék találkozni, akkor tartunk egy jó kis bográcsozást a kertben. Az ilyen összejöveteleken érzem a legjobban magam. Az már biztos, hogy nem lesz gyerekem. De nem bánom, mert soha nem is vágytam igazán rá. Ilyen típus vagyok. Helyette itt vannak az állataim, akik mindenért kárpótolnak.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rotyog 😊

molnaraniko (@molnaraniko11) által megosztott bejegyzés,

Anikó állatvédőként kerül  a figyelem középpontjába, és az utóbbi időben azzal, hogy huszonöt kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

„Tavaly egyik pillanatról a másikra 104 kilóra híztam. Nem éreztem magam rosszul, de már többen megjegyezték, hogy sok rajtam a felesleg. Elmentem egy terheléses cukorvizsgálatra, ahol kiderült, hogy rosszak az értékeim. Felkerestem egy specialistát, és az orvosom azt tanácsolta, hogy a gyógyszereken kívül váltsak életmódot. A gyors felszívódású ételek helyett lassú felszívódásúakat válasszak. Száműztem a cukrot, a fehér lisztet teljes kiőrlésűre cseréltem, a fehér rizs helyett barnát készítek és sok gyümölcsöt és zöldséget eszem. Egyedül szőlőt nem veszek, mert nagyon sok benne a cukor. Nyolc hónap alatt sikerült leadnom a felszedett kilókat, eddig huszonöt kiló ment le. Most újra a régi vagyok és jól érzem magam a bőrömben.”

A Való Világ 3 Ágicája ma kiegyensúlyozott anyuka

VV Ágica néven ismertük meg 2003-ban Szögeczki Ágnest. A miskolci lány Való Világ harmadik szériájában tűnt fel először, és 160 napjából 132 napig sikerült játékban maradnia, ő volt a VV3 hetedik kiesője. Ezután sokáig kereste a helyét, és hosszú évekig csak alig-alig hallottunk róla, majd 2013-ban megszületett kisfia, Patrick, két évvel később, 2015 őszén a TV2 Ezek megőrültek című ügyességi reality műsorában találkozhattunk vele. Majd 2018-ban a párjával együtt Ágica a Legbátrabb páros című műsorral utazott Máltára. 

Azóta Szögeczki Ágit sokat láthattuk a médiában mostanában, kisfiát régóta egyedül neveli és ő is vágyik egy jól működő párkapcsolatra.

Nekem az anyaság olyan, mintha mindig is erre születtem volna. Bárhogyan is alakult körülöttem minden, bármilyen helyzetben is voltam, Patrick felé mindig nyugodtan közelítettem, ő az éltem értelme, a mindenem. Egy igazi csoda nekem, aki teljesen megváltoztatta az életemet, az érzéseimet. Komoly és kiegyensúlyozott anyuka lettem, aki tudatosan neveli a gyerekét. A kisfiam éppen most ballag el az óvodából és szeptembertől egy új korszak kezdődik számunkra, elindul az iskola. Szerintem újratanulok vele mindent, szeretnék neki segíteni a tanulásban. Patrick egyébként egy nagyon okos gyerek, aki imád focizni. Már beleszokott az úgynevezett „celeb világ”-ba, sokszor jön velem forgatásokra, és szeret is szerepelni. Azt kell mondjam, nem zavarja a kamera.”

Megnézem
Összes kép (2)

Ági hálás annak, ahogyan alakult az élete, és nem felejti el azokat, akik segítettek ebben. Ma már nem a kaerák előtt éli az életét, de a szereplés nem áll távol tőle.

“Szerencsére sok felkérésem van, a TV2-n rengeteg műsorban szerepeltem az utóbbi időben. Sokat köszönhetek nekik, úgy, ahogy annak idején az RTL Klub-nak is. Még mindig megismernek az utcán, de szerencsére már nem VV Ágica vagyok, hanem Szögeczki Ági, aminek nagyon örülök. Egyébként egy nagy cégnél dolgozom marketingesként és most készülök egy önálló projektre, amiben tényleg ki tudnék teljesedni. De ez a jövő zenéje. Negyvenöt éves vagyok, de nem érdekel a korom. Vágyom egy párkapcsolatra, de nem mindenáron, mert így is boldog vagyok. Lehet, hogy az én sorsomban az van, hogy egyedül nevelem fel a gyerekemet, de azért titkon remélem, hogy ez nem így lesz.”

VV Anett a Való Világ óta üzletasszony lett

Ágihoz hasonlóan Béres Anett is a VV3-ban szerepelt, ő az ötödik helyet szerezte meg, és nagyon szerették a villalakók és a nézők a szőke lányt. Az RTL után sokáig a TV2 adott neki munkát, ő volt a Hívj és nyerj! háziasszonya, de már egy ideje felhagyott a televíziós játékok vezetésével és saját üzletét irányítja édesanyjával.

VV Anett és Ágica

VV Anett és Ágica

„Most azt kell mondjam, nagyon nyugodt életem van. Teljesen hétköznapi ember lettem, és ez így van jól. Egy ideig rengeteget mozogtam a médiában, de most már nem vagyok annyira keresett. A munka terén úgy érzem, tökéletesen kiteljesedtem. Anyukámmal nyitottunk egy alakformáló szalont, amit nagyon élvezünk. A szépségápolás mindig is az életem része volt, ezért jól érzem magam ebben. Ezen kívül fitness termékeket hordok ki különféle testépítő termeknek, ami már a Valóvilág előtt is a munkám volt.”

Megnézem
Összes kép (3)

Nemcsak a karriere, hanem a magánélete is rendben van, Anett most érzi úgy, hogy készen áll a családalapításra. 

“Most leszek harminckilenc éves, nem tagadom, elfutottak az évek felettem is. Persze nem érzem a koromat, és nem is vagyok elkeseredve semmi miatt. Tökéletesen boldog vagyok, már csak egy valami hiányzik az életemből, a család. Szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni. Nem félek attól, hogy későn leszek anya, valószínűleg most érettem meg erre a szerepre. Van egy ötéves párkapcsolatom, meglátjuk mit hoz a jövő.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#giovanni #yorkie #kiskuksi

Béres Anett (@vv_anett_official) által megosztott bejegyzés,

A Való Világ 3 győztese, Milo okosan fektetett be

A Való Világ harmadik szériájának győzteséről alig-alig hallottunk az elmúlt 16 évben. Gyukin Milovan,  vagy ahogyan megismertük, VV Milo hamar eltűnt a nyilvánosság elől, az ismertségét arra használta, hogy megvalósítsa az álmát. Milo 19 évesen vált milliomossá, az akkor 12 milliós nyereményét azonban nem szórta el, igaz, járt nyaralni és szórakozni, viszont szerencsére olyan barátok vették körül, akik vigyáztak Milo pénzére és nem is hagyták volna, hogy a elverje a milliókat. Édesanyja ragaszkodott Milo továbbtanulásához, aminek a Való Világ győztes eleget is tett. 

Milo a Való Világ 4-ben

Milo a Való Világ 4-ben (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

„Miután véget ért a show elkezdtem a főiskolát, és két diplomát is szereztem, pénzügyi és marketing területen. Mivel tudtam, hogy nem ez az én utam, elkezdtem segédszerkesztőként dolgozni az RTL Klubnál. Mivel érdekelt a gyártás része is, így afelé vettem az irányt. Aztán jött a rendezés, amiben végül kiteljesedtem. Elvégeztem Réz András Werk Akadémiáját és azóta rendezőként dolgozom.”

Mivel otthon azt tanították neki, hogy segítsen másokon, ezért ilyen irányba is elindult. 

“Voltam kétszer Afrikában dokumentumfilmeket forgatni és számos reklámot készítettem már. Az egyik sörreklámmal Aranyprizma-díjat is nyertem, ami hatalmas öröm volt számomra. Nagy terveim vannak a jövőben, most éppen azon dolgozom, hogy legyen egy saját gyártócégünk, ugyanis van egy sorozatötletem, amit szeretnék majd képernyőre vinni. Már két éve íródik a forgatókönyv, folyamatosan dolgozom rajta, szerintem nagy durranás lesz. Hét napból hetet melózom, de ebben teljesedtem ki igazán. Vágok, animálok, kitanultam a filmforgatás minden ágát. Sokszor otthon dolgozom. Azért a magánéletemre is jut idő, van egy menyasszonyom, akivel családot tervezünk. Idén lett volna az esküvőnk, de a Koronavírus miatt eltoltuk jövő nyárra. Remélem akkor már meg tudjuk tartani. Sok VV-sel tartom a kapcsolatot, épp a minap találkoztam Ágicával, mert lesz egy közös munkánk. Az online világ szerencsére lehetőséget ad arra, hogy napi szinten kövessük egymás életét.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megint Karacsony 😃 #unokaocsi #alegkisebb #kiskos #imadom #szerbkari #feszt #denk

Milovan Gyukin (@miloone1) által megosztott bejegyzés,

A hamarosan induló 10. Való Világ játékosai előtt tehát ott a lehetőség, amivel ha jól élnek, akkor megalapozhatják a jövőjüket. Mindenki máshogyan kezeli a hirtelen jött ismertséget, a fenti példák viszont azt mutatják, nem érdemes rövid távon gondolkozni. 

A Való Világ apropóján: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top