Sztárok

Szívhez szóló gondolatokkal emlékezett Tóth Vera Fábián Julira, aki ma lenne 40 éves

„A létünk és a levegő nem egy magától értetődő dolog. Nem szabad természetesnek venni a holnapot." - mondta az énekesnő.

Hosszan tartó, daganatos betegségben hunyt el 2017 decemberében a különleges hangú dzsesszénekes Fábián Juli. Hiánya a mai napig tapintható, nem csak rajongói, de pályatársai körében is. Juli a mai napon lett volna 40 éves, ez alkalomból az AC News kérdezte meg kollégáit, hogyan emlékeznek meg róla.

„(…)Pont most beszéltük a párommal, hogy a Palkonya Juli egyik kedvenc helye volt, és most biztosan nálunk bulizna – mondta az AC Newsnak Tóth Vera. – Az ilyen különleges eseményeken nagyon lehetett vele mulatni, de a hétköznapokban nagyon fegyelmezett életet élt. Minden a gyógyulása körül forgott, odafigyelt a táplálkozására, a kemikáliákra, hogy véletlenül se tudjon táptalajt adni a ráknak. Mégis legyőzte őt ez a borzalmas betegség. Mostanában sokszor eszembe jut, miért történik ez a rengeteg igazságtalanság.”

Tóth Vera azt mondja, Juli az egész szakmának nagyon hiányzik és az ilyen halálesetek próbálják szerintem az embert megtanítani arra, hogy nézzenek magukba, és vigyázzanak az életünkre.

„A létünk és a levegő nem egy magától értetődő dolog. Nem szabad természetesnek venni a holnapot (…) A párja mindvégig hősiesen kiállt mellette, egy igazi odaadó társ volt. Evidensnek vettük, hogy túléli a betegségét, esze ágában sem volt meghalni. Olyan jó lenne, ha itt lenne, olyan jó volna felhívni most. Mint minden évben, ma is biztosan fogunk koccintani egyet az emlékére.” – mondta Tóth Vera.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top