nlc.hu
Sztárok

Erdei Zsolt gyerekei

Erdei Zsolt: ,,A legnehezebb, amikor a szakmai és a magánéletem egyszerre kerül mélypontra”

Erdei Zsoltnak olyan csatákat kell megvívnia, amikre a sportolói múlt sem készítette fel.

Erdei Zsolt már háromgyerekes apa: a kislánya és a kisfia is koraszülött volt, így már a kórházban megjárták a poklok poklát, egy ország szorított, hogy sikeresen átvészeljék azt az időszakot. Az egykori sportoló igazi apatigris, ha a gyerekeiről van szó – mindhárman teljesen mások, így teljesen másképp kell nevelni őket. Erről mesélt most az ex ökölvívó a BEST magazinnak.

„A 3 éves kisfiamnak, Vilmosnak most kellene óvodába mennie, de még nem tanult meg rendesen beszélni. Ha valamit ki akar fejezni, csak mi értjük. Voltunk már vele óvodát megnézni, és pillanatok alatt eltűnt, hogy barátkozzon a többi gyerekkel. De szerintünk még nem olyan érett, hogy egész napra ott hagyhassuk” – árulta el Erdei Zsolt.

,,A kislányom különleges, ezért ehhez illő nevelési igényei vannak. Már több óvodát megjártunk, és ezt figyelembe kell vennünk majd az iskolaválasztásánál is. Valójában csak egyedül tud igazán játszani. Imád rajzolni. 3-4 napig ugyanazon a témán dolgozik, rendkívüli részletességgel rajzolja tele a papírt különböző alakokkal, jelenetekkel. Lehet, hogy különbözik az átlagos gyerekektől, de közben én látom benne az átlag feletti tehetséget is, és nagyon büszke vagyok rá” – mondta Grétiről Madár.

Erdei Zsolt a nagy fiáról is beszélt, aki az előző házasságából született. ,,Viktor igazi hiperaktív kiskölyök volt. Mostanra pedig igazi kiskamasz lett. Sokszor kakaskodik, lázad, feszegeti a határokat. De bennem emberére talált. Kifejezetten jó előadó, kiválóan rappel, ezért színiiskolába akar menni. Velem ellentétben pedig rendkívül társasági lény” – árulta el.

A BEST

A BEST

Nehéz hónapokat tudhat maga mögött Erdei Zsolt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top