nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző 50 éves

Szabó Győző 50 éves lett: ,,Volt 10 évem, ami nem tudom, hol töltődött el”

Szabó Győzőt otthon és a forgatáson is meglepték.

Szabó Győző három nappal ezelőtt töltötte be az 50-et, ezen alkalomból emlékezett vissza az elmúlt időszakra. A színészt otthon is meglepték a barátai, és a Mi kis falunk forgatásán is felköszöntötték. Itt mesélt arról, hogyan merült feledésbe nála egy egész évtized, és miért csak most kezdődik az élet.

,,Most kezdődik minden, kicsit úgy élem meg. Ha azt vesszük, hogy volt nekem tíz évem, ami nem tudom, hogy hol töltődött el… Azt mondjuk vegyünk mínuszra, úgy 40 vagyok, és amit belül érzek, a gyermeki lét, amit a színészet megad, és minden, ami ezzel a szakmával összekapcsolható, az csak fiatalít” – árulta el Szabó Győző, aki a születésnapja másnapján nézhette meg a Toxikóma című filmjét, amelyben a drogos éveit mutatja be.

,,Az ötvenedik születésnapomat meg sem élhettem volna, ha nincs az a segítség, a Csernus részéről is, és egyáltalán. Az embernek az életében ez jól alakult, de lehetett volna sokkal rosszabb és ezek szaladtak felém, amikor néztem a filmet” – emlékezett vissza a színész. Mint kiderült, annak idején, 2002-ben, a Valami Amerika forgatására gyakorlatilag egyből az elvonóról ment. Ez volt neki az igazi áttörés, ami értelmet adott az életének.

szabó győző

Szabó Győző (Fotó: Fókusz)

Szabó Győző filmje hamarosan a mozikban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top