Sztárok
Szponzorált tartalom

Hírességek tesztelték a Lupa horgászcentrumot (x)

Stohl András, Trokán Péter, Badár Sándor, Straub Dezső, Hevér Gábor, Barát Attila és még vagy egy tucat zenész, színész és újságíró tesztelte a Lupa Fishing Centrumot az első Színész-Zenész-Újságíró Baráti Horgásztalálkozón, Budapest tengerpartján. Végül a pálmát Stohl András vitte el, egy szép nagy ponttyal.

Budapest északi határában, a Pilis festői környezetében immár negyedik éve egy többmilliárdos beruházással hívták életre a hazai strandélet legizgalmasabb vízpartját, a Budapest tengerpartjaként elhíresült Lupa Beach-et és Öböl Strandot. A Lupa egy új minőséget hozott a nyári vízparti időtöltés terén a családoknak, a vízi- és beach sportot kedvelőknek, a baráti társaságoknak és mindazoknak, akik a nyarat egy karibi hangulatú, fehérhomokos vízparton képzelik el. A tó türkizkék vizével és a pálmafás part éttermeivel, koktélbárjaival csalogatja a látogatókat. Ráadásul minden este 19-órától ingyenes a belépés Lupa Beach-re, ahol alkalmunk nyílik a vízparti büfék és bárok között korzózni egyet a sétányon vagy akár beülhetünk egy hangulatos vacsorára is.

 

 

Május 15-től már a horgászat szerelmesei számára is élménydús a Lupa-tó. A tóról eddig is komoly legendák terjedtek a horgászok körében és most, hogy megnyitotta kapuit a sporthorgászok előtt, sokak korábbi álma vált elérhetővé, hiszen a strand részektől legtávolabb eső, 1500 méteres  partszakaszon újonnan kialakított 35 horgászállással várják azokat a horgászokat, akik szeretik a kihívásokat. Gerendai Károly, Budapest tengerpartjának megálmodója szerint a mostani fejlesztés még csak az első lépés a horgászat terén, mert rövidesen tovább bővítik, mind a szolgáltatásokat, mind a halállományt.

Hírességek tesztelték a Lupa horgászcentrumot (x)

Az első vendégek közt voltak a hazai színész horgászválogatott tagjai, zenészek és újságírók, akik egy rekkenő napos délelőttön, illetve kora délután tesztelték a vizet. Stohl András horgára sokáig nem akadt semmi, mégis így nyilatkozott: „Jól érzem magam így is, jöjjön mindenki és próbálkozzon” – bíztatta a pecásokat a népszerű színész.

Hírességek tesztelték a Lupa horgászcentrumot (x)

Bár Stohl magát inkább vadásznak tartja, de ha a vadászház vízközelben van, mindig magával viszi a horgászfelszerelést. A hosszú várakozás aztán meghozta a gyümölcsét, Buci horgára méretes ponty akadt, amivel aztán el is vitte az első Színész-Zenész-Újságíró Baráti Horgásztalálkozó pálmáját és ahogy mondta, az a lényeg, hogy gördüljön a függöny és görbüljön a bot.

A halakról és a lehetőségekről bővebb információt a http://www.lupafishing.hu oldalon lehet megtudni, ahol elindult a helyfoglalási lehetőség is.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top