nlc.hu
Sztárok

Csuja Imre a születésnapját szűk családi körben ünnepelte

Csuja Imre 60 éves lett: “Szűk családi körben ünnepeltem”

A napokban töltötte be a hatvanat Csuja Imre, aki a születésnapja apropóján régi családi képeket mutatott az ünneplés közben.

Július 11-én ünnepelte a 60. születésnapját Csuja Imre, aki a nagy napot a szeretteivel töltötte, de rengetegen felhívták, olyanok is, akikre nem számított. Ő maga ugyan nincs fent semmilyen közösségi oldalon, sokan azonban megtalálták a lányát a Facebookon, és úgy üzentek a színésznek, amiért nagyon hálás volt. Összességében boldogan emlékszik vissza.

“Szűk családi körben töltöttem. Ott voltak a gyerekeim, az unokáim, a nászasszonyomék. Nem vagyok kényes a koromra, nem is érzem magam hatvanévesnek, de ez tény. Hatvanéves vagyok, nem lesz még egyszer ennyi, nyilvánvaló.”

Csuja Imre lánya és unokái

Csuja Imre családi képeiből láthattunk néhányat a Fókuszban

A mi kis falunk stábja is felköszöntötte Csuját, és mivel a színész hobbi borász, így egy elektromos dugóhúzóval és a borászattal kapcsolatos könyvekkel ajándékozták meg, persze a torta sem maradhatott el. 

Csuja Imre a születésnapja apropóján régi családi képeket is mutatott és a Fókusznak mesélt:

És azt már hallottad Csuja Imréről, hogy…? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top