nlc.hu
Sztárok

Ő Kandász Andrea gyönyörű lánya, Lolita

Ő Kandász Andrea gyönyörű lánya, Lolita, aki most ünnepelte a születésnapját

Minap ünnepelte Kandász Andrea lánya a születésnapját, a tévés pedig csodszép képeket osztott meg ebből az alkalomból.

Emlékszel még, hogy az Ázsia Expressz forgatásán Kandász Andrea hányszor emlegette a lányát? Már akkor kiderült, hogy nagyon különleges a kapcsolatuk és bár sok mindent máshogyan látnak, Lolitával nem csak külsőre hasonlítanak. 

Ezen a régi képen is látszik, hogy Lolita Kandász Andira ütött:

Kandász Andrea és lánya, Lolita 2004-ben

Kandász Andrea és lánya, Lolita még 2004-ben (Fotó: smagpictures.com)

Korábban 

A tévés lánya nemrégiben ünnepelte a születésnapját, és bár Andi szavaiból érződik, neki mindig a kislánya marad, Lolita valójában már kész nő. 

Néhány kép Kandász Andi lányáról az elmúlt évekből: 

Kandász Andrea és lánya, Lolita 2016
Megnézem
Összes kép (4)

 

A büszke anyuka sok képet osztott meg a hosszú bejegyzés mellé: 

“Csodálatos júliusi nap volt. Álltam a szülőszoba ablakában, bizonytalanul, félve az ismeretlentől. Mi történik a következő órákban? Felsírsz-e majd? Egészséges leszel-e? Milyen lesz az elsó találkozás? Tudok-e majd gondoskodni Rólad? Nagyon aggódtam. És akkor az izzó kánikulában egy húsltő szélfuvallat meglibbentette a függönyt és elfújta minden félelmemet. Suttogott a szél a fülembe “Anyukám! Minden rendben lesz”. Azóta hallom, amikor üzensz, legyél bármilyen messze is tőlem fizikailag. Nagyon büszke és hálás vagyok, hogy a Te anyukád lehetek. Azóta is minden gondolatod akörül forog, hogy hogyan gondoskodhatsz másokról, hogyan szerezhetsz örömet, hogyan tehetsz másokat boldoggá, ahogy akkor nekem segitettél. EMBER vagy, csupa nagy betűvel. A vidámságoddal, együttérzéseddel, szereteteddel, tisztaságoddal, segítókészségeddel örömet adsz mindenkinek.
Kisüt a nap, amerre jársz, ahogy azon a csodálatos nyári napon, amikor megszülettél. Életem legboldogabb napján. Édes kislányom minden vágyad teljesüljön! Megérdemled! Boldog születésnapot! Imádlak, imádunk” – írta. 

Lolita ma már ugyanolyan szőke, mint Kandász Andi: 

Kandász Andrea nagyon ad magára, akárcsak a lánya: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top