nlc.hu
Sztárok

Új frizura a bizonyíték Meghan Markle terhességére

Bizonyíték, hogy Meghan Markle újra várandós- nem csak az új frizurája árulkodó

Meghan Markle terhessége egyre több témát ad, miközben Harry herceggel éppen azért költöztek az Egyesült Államokba, hogy a nyilvánosságot kizárják az életükből.

Hónapokkal ezelőtt Harry és Meghan Markle elhagyták Angliát, hogy “normális” életet biztosítsanak a gyereküknek, a nyilvánosságot ki akarták zárni az életükből, ez azonban nem megy eddig túl jól. Igaz, nem kell a királyi család szigorú szabályai szerint élniük, nincs protokoll, nem kötelességük szerepelni, ez utóbbit mégis időről időre megteszik.

Meghan Markle és Harry boldogok Los Angelesben

Meghan Markle és Harry boldogok Los Angelesben
(Fotó: Profimedia)

Rendszerint valami jó ügy érdekében vállal szereplést Harry és Meghan is, a róluk érkező hírek arról szólnak, hogy most is támogatnak különböző kampányokat. Hogy ez pontosan mit jelent, pénzt vagy csak az ismertségüket adják, arról nem tudni többet.  

Egy ilyen alkalommal figyeltek fel Meghan Markle új frizurájára is: 

Ez miért fontos? Pontosan ugyanazért, amiért Katalin hercegné esetében is: mert a királyi család tagjainak bevált trükkje, hogy egy frizurával témát adjanak az embereknek, elterelve a figyelmüket valami fontosabbról, arról, hogy várandósak. Micsoda konklúzió, ugye? 

Szóval, most Meghan Markle terhessége ad témát: 

“Meghan csak ritkán viseli a haját kiegyenesítve, de 2018 szeptemberében a Coach Core díjátadón megtette, és igen, akkor várandós volt.” 

Vannak, akik viszont nem csak a haja miatt beszélnek Meghan terhességéről. Néhány héttel ezelőtt az egyik brit csatorna reggeli műsorvezetői azon lamentáltak, hogy már a korábbi képeken is takarta a hasát egy kabáttal a hercegné, ahogy az első terhessége idején is. 

Mostanában pedig csakis bő ruhás képeket látni róla, vagy egyáltalán nem látható a videós bejelentezéseken mellkastól lefelé.

A sokasodó “bizonyítékok” után is csk azt tudjuk mondani: szerintünk 50-50, hogy valóban várandós Meghan. 

Meghan Markle és Harry herceg élete most is téma: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top