nlc.hu
Sztárok

Ő Brooklyn Beckham menyasszonya, Nicola Peltz

Brooklyn Beckham menyassszonya, Nicola Peltz pocsék színésznő, viszont irtó gazdag

Utánanéztünk, mit lehet tudni Brooklyn Beckham menyassszonyáról, Nicola Peltzről.

A 21 éves Brooklyn Beckham szombaton, az Instagram-oldalán jelentette be, hogy eljegyezte szerelmét, Nicola Peltz-et. “Két héttel ezelőtt megkértem a lelkitársamat, hogy legyen a feleségem, ő pedig igent mondott. Én vagyok a  legszerencsésebb ember. Ígérem, hogy a legjobb férj és apa leszek majd. Szeretlek”- írta Brooklyn, az eljegyzésen készült fotóhoz.

De ki is Victoria és David Beckham leendő menye?

Nicola Peltz 1995-ben született New York államban. Édesapja Nelson Peltz milliárdos üzletember, édesanyja Claudia Heffner modell. Egy lány- és hét fiútestvére van. 

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz (Fotó: Dominique Charriau/WireImage)

Pályafutását gyerekszínészként kezdte, első filmje a 2006-es Deck the Halls című komédia volt, melyben olyan sztárokkal játszott együtt, mint  Danny DeVito, Matthew Broderick és Kristin Davis. 2008-ban Miley Cyrus 7 Things című klipjében is felbukkant.

Az elmúlt másfél évtizedben több mozifilmben és sorozatban is játszott. Két legjelentősebbnek mondható szerepe a 2013-as Bates Motel tévésorozat egyik állandó karaktere, Bradley Martin, illetve a Transformers – A kihalás kora című akciófilm Tessa Yeagere. Színészi alakításaival eddig nem vívott ki komolyabb elismeréseket, az anti-Oscarként emlegetett Arany Málna-díjra viszont már kétszer is jelölték a Legrosszabb női mellékszereplő kategóriában, legutóbb épp a Transformersben nyújtott produktumáért. Peltz természetesen a modellkedésbe is belekóstolt, 2015 őszén a Balenciaga divatbemutatóján lépett kifutóra a párizsi divathéten.

Nicola Peltz

Nicola Peltz (Fotó: Sean Zanni/Getty Images)

Brooklyn Beckham nem az első híresség, akivel járt. 2016-17 környékén Bella és Gigi Hadid fiútestvérével,  Anwar Hadid modellel alkotott egy párt. Baráti körében is jócskán akadnak ismert emberek, az egyik legjobb barátnője például Lionel Richie  fiatalabbik lánya, a modell-divattervező Sofia Richie.

Beckhamék legidősebb fiával – aki nem sokkal korábban zárt le egy igen zűrös kapcsolatot – mindössze 10 hónappal ezelőtt jött össze, így az eljegyzésre viszonylag hamar sor került. Az eljegyzési gyűrűt egyébként maga Brooklyn Beckham tervezte és 250 000 angol fontot, vagyis átszámítva mintegy 100 millió forintot ér. A koronavírus-járvány miatt a karantént is együtt töltötték, most pedig az Egyesült Királyságba utaztak, hogy a Brooklyn családjával legyenek. 

A brit bulvárlapok szerint Victoria és David is nagyon örültek fiuk választásának. Nicola remekül kijön Brooklyn három testvérével is, ráadásul igazán családcentrikus lány, amivel belopta magát az apósa és az anyósa szívébe.

Olvass még Brooklyn Beckhamről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top