nlc.hu
Sztárok

Alekosz nekiment Dzsudzsáknak

Alekosz nekiment a focistáknak, nem érti, miért keres ennyit Dzsudzsák Balázs

Alekosz szerint a focisták nem túl intelligensek.

Alekosz az utóbbi években igazi megmondóember lett, nap mint nap megosztja a gondolatait a közösségi oldalán. Általában a nőkről való viszonyáról ír, de beszélt már a sajtóértékéről, más celebekről, sőt, több külföldi sztárnak is beszólt már. Most éppen a focistákat ekézi, többek között Messi és Dzsudzsák Balázs neve került be a posztjába. Hogy miért, azt nem értjük, mindenesetre ismét “jól megmondta”. Mondjuk az UEFA helyett az UFA-t címezte, de ez legyen a legnagyobb probléma.

,,Holnap, levelet írok az UFA-nak. Lionel Messit emeljék ki a labdarúgásból! Nincs szükség az ilyen elemekre. Nem is értem, a tinilányok miért is vannak oda érte. Hisz, csak egy futballista! Nemtöbb.

Fölveszi a havi milliókat, aztán még egy Barbershopba se képes elmenni az. Intelligens férfi, borotválkozva van. Komolyan nemértem, a tinilányok mit esznek rajta?! Hisz, csak egy futballista?! Nemtöbb.

Azt sem igazán értettem, hogy a múltkor a Bobban miért Dzsudzsák Balázshoz mentek oda a lányok, amikor én is a helyiségben voltam. Nem is ért a nőkhöz! Gólt rúgni, meg még sosem láttam.

Nem értem, mi ez a fene nagy rajongás ezekért a férfiakért, akiket egyébként ismeretlenül, meg sem lehetne különböztetni egy kofától, a piacon. Verbális kommunikáció, nem erősségük.

Messit el kell távolítani, Dzsudzsáknak meg nem szabad többet pénzt adni. A tinilányok meg végre értsék már meg azt, hogy egy férfi, csak attól, hogy sokan akarják azt, nem lesz férfias. Pelé volt a király.

A stílus a lényeg, és a kommunikáció! Ezt úgy hívják, egyéniség. Egy futballista, természeténél fogva, nem képes rá. Akik pedig rajonganak értük, nem különbek náluk. Szegény sport, szegény tinik, szegény Puskás” – írja Alekosz.

Elolvasva a szöveget, a reality sztárnak minden bizonnyal azzal akadt problémája, hogy ő kevesebbet keres, mint egy futballista, emellett pedig a nők körében sem annyira népszerű, mint a fent említett sportolók. Talán még az is bökheti a csőrét, hogy a mai generáció ezeket a focistákat isteníti, és nem a régi nagyokra emlékeznek.

Alekosz agymenései: 

alekosz focisták messi dzsudzsák

Alekosz (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top