nlc.hu
Sztárok

Felmondott Veiszer Alinda

Saját kérésére elköszön az ATV-től Veiszer Alinda

Veiszer Alinda otthagyja a csatornát, saját maga döntött így.

Veiszer Alinda egy hosszabb kihagyás után áprilisban csatlakozott az ATV Start című műsorhoz. Akkor azt mondta, mindig is érdekelte, hogyan lehet jó reggeli műsort készíteni, ezért mondott igent a felkérésre. ,,Mindig éjszakai műsorsávokban voltam látható, most sokkal tömörebben kell majd ugyanazt a felkészültséget hoznom, szerintem ez komoly kihívás” – idézi a műsorvezetőt az Index.

Most egy hirtelen döntéstől vezérelve felmondott, így nem egészen három hónapot töltött a csatornánál. „Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. (…) Nagyon izgalmas kaland volt, sok tanulsággal” – írja egy Facebook-bejegyzésben Veiszer Alinda.

,,Megint egy új tapasztalás. Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. Nem mindenhova passzol az ember- szólt belőlem Coelho. Konklúziók:
1. Nem lehetetlen 5 előtt kelni.
2. 7 percet interjúzni ugyanannyi készülés mint 40 percet, csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.
3. László Pál a világ egyik legjobb politikai-közéleti szerkesztője, akivel remek volt esténként a teraszon átdumálni a műsorokat. És hiába készültem már addigra sokat, mindig volt egy új szempontja.
Köszönet a színes cipőkért, a vidám és profi reggeli asszisztenciáért , és hálás vagyok a rendezőnek, aki a rendezői székből volt a partnerem, biztonságban éreztem magam vele.
Nagyon izgalmas kaland volt, sok tanulsággal. Köszi ATV!”

veiszer alinda

Veiszer Alinda (Fotó: Smagpix)

Veiszer Alinda nagy újrakezdő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top