nlc.hu
Sztárok

Gombos Edináék döntéséért hálásak lesznek a gyerekek

Gombos Edináéknak rettenetesen nehéz volt: “Bátor döntést hoztunk”

Pontosan öt évvel ezelőtt Gombos Edina és a családja keresztelőre utazott Miamiba, hogy a gyerekek találkozhassanak Alberto családjával is. Legalábbis akkor ezt nyilatkozták és csak a család tudta, valójában végleg elhagyták Magyarországot, hogy új életet kezdjenek az Egyesült Államokban. 

Gombos Edina és Alberto két kicsi gyerekkel vágtag bele a költözésbe: 

Gombos Edina és a családja elhagyta Magyarországot

Gombos Edina és Alberto három nagy bőrönddel érkezett Floridába

A költözés évfordulója apropóján felidézte a kezdeteket Gombos Edina, aki az utóbb hónapokban vlogot készít a kinti életükről és ezt imádják a nézők. Mint kiderült, mindannyiuknak hiányzik Magyarország, főleg a család, de leginkább Albertónak van “honvágya”, ennek ellenére mindannyian elégedettek a floridai életükkel. 

“Elrepült 5 év! 2015-ben ezen a napon három bõrönddel, egy 4 hónapos babával és egy 6 éves, iskolakezdés elõtt álló kisgyerekkel vágtunk bele életünk legnagyobb kalandjába! Nehéz volt? Rettenetesen! Megbántuk? Soha egyetlen pillanatig sem! Újracsinálnánk? Ma már lehet nem lenne hozzá bátorságunk! Akkor viszont valami nagyon hajtott, úgy éreztük, most vagy soha! Ha nem indulunk el, ezzel az élménnyel, tapasztalattal kevesebb lesz az életünk! A gyerekeink felnőttként biztosan hálásak lesznek azért, mert bátor döntésünkkel megalapoztuk a jövőjüket és óriási lehetőséget adtunk a kezükbe!”

Gombos Edina ezekkel a képekkel emlékezett vissza a kezdésre: 

Az egykori tévés nemrégiben a 24.hu-nak adott interjúban elmesélte, szeretett volna annyira eltávolodni, hogy a róla kialakult hamis képet elfelejtsék az emberek és a vlogjába sem azért vágott bele, mert vissza akar kerülni a köztudatba. 

“A legnagyobb pozitívuma a függetlenedésemnek, hogy már nem mások mondják meg, mit tegyek a kirakatba. A saját csatornámon azt posztolom, amit jónak, ízlésesnek tartok, és egyezik az elveimmel. Nem egy előre kitalált, megszerkesztett reality show-t gyártunk, amiben egy bekamerázott házban bohóckodnak a szereplők. Ha főzésről beszélek, akkor természetesen a saját konyhámból szólók a nézőkhöz, de nem azzal a hátsó szándékkal, hogy lássák, milyen pöpec márványpultom van. Tudom, hogy ez mostanában nagyon divatos, de ezt a műfajt meghagyjuk másoknak. A mi elsődleges célunk továbbra is Florida szépségeinek, érdekességeinek megmutatása, és nem a privát életünk megosztása.” 

Gombos Edina és Alberto kivirultak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top