nlc.hu
Sztárok

Gwyneth Paltrow lánya, Apple

Kiköpött az anyja Gwyneth Paltrow kamaszlánya, Apple

A lányát, Apple-t elnézve mintha klónoztatta volna magát Gwyneth Paltrow...
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow azok közé a hírességek közé tartozik, akik nem viszik túlzásba a gyerekeik mutogatását a közösségi médiában. A hétvégén azonban a 47 éves színésznő feltöltött egy közös, napozós fotót az Instára a lányával, Apple Martinnal. Ezen a képen pedig nehéz lenne nem észrevenni, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. 

A 16 éves lány a színésznő és a Coldplay zenekar frontembere, Chris Martin első közös gyermeke. Rajta kívül még egy fiuk van, Moses, aki 2006-ban született. Apple az édesapja arcvonásaiból alig örökölt valamit, gyakorlatilag teljesen úgy néz ki, mint az anyja. Azt azonban simán letagadhatnák, hogy 31 év van közöttük, még úgy is, hogy a fotón egyikük sem visel sminket és láthatólag nincs is agyonfilterezve a felvétel.

A színésznő legutóbb idén májusban posztolt Apple-ről, ám akkor is jó okkal, mégpedig a kamaszlány 16. születésnapja alkalmából.

“Te vagy a fény a szívemben, csupa öröm. Boszorkányosan intelligens vagy, és neked van a legjobb, legszárazabb, legragyogóbb humorérzéked. A legjobb dolog, hogy az édesanyád lehetek” – írta akkor Paltrow.

A kamaszlány egyébként már évek óta besegít édesanyja sarlatánvállalkozásába, a Goop-ba, részt vett többek között néhány sminktermék megalkotásában. Mindemellett idén elvállalta az első állását is, számos celebcsemetével ellentétben azonban nem modellként próbál érvényesülni – pedig az adottságai meglennének hozzá -, ehelyett eladóként helyezkedett el egy ruhaboltban. 

(Nyitókép:Gary Gershoff/Getty Images)

Olvass még Gwyneth Paltrow-ról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top