nlc.hu
Sztárok

Mindent L.L. Junior kislányáról, fiairól, feleségéről

Így folytatta életét L.L. Junior a fia halála után

L.L. Junior magánélete ugyanannyira érdekli az embereket, mint a karriere.

L.L. Junior évtizedek óta ismert zenész, megnéztük, hogy a mire keresnek leginkább vele kapcsolatban az emberek.

Amire a legtöbben keresnek: L.L. Junior fia

L.L. Juniornak, vagyis Lesi László Csabának és volt párjának, Csillának két kisfia született. Az elsőszülött Lacika, akit öccse, Dávidka követett 2015-ben, és a rapper érthetően elképesztően büszkén mutatta meg a kisbabákat a közösségi oldalain. Laci és Csilla kapcsolatában hullámvölgyek következtek, és képtelenek voltak megmenteni ezt a szerelmet, így elengedték egymás kezét.

A tragédia, ami soha nem enyhülő fájdalmat hozott a szülők életébe, 2019. augusztus 31-én következett be. Az anyuka gyerekeivel Zugló egyik részén sétált, amikor egy gyalogos átjáróhoz értek, ahol piros volt a lámpa. Dávidka kitépte kezét az anyjáéból, és átszaladt a zebrán, ám sajnos egy autó elgázolta, már nem tudták megmenteni a mentősök.

Elszállt a mennybe a kisangyalom… Nem tudok megszólalni. Sajnos igaz a hír. Dávidkám tegnap elköltözött az úrhoz. Két héttel a 4. szülinapja előtt…” – írta közösségi oldalán egy nappal később a megtört édesapja, aki megköszönte az együttérző üzeneteket, és megértést, nyugalmat kért a családjának.

A tragédia után több hónapon át ment az egyezkedés arról, hogy milyen felügyelettel nevelje tovább Junior és Csilla az idősebb fiukat. Végül decemberben aláírták a megállapodást, amelynek értelmében közös felügyeleti jogot gyakorolva, váltott gondoskodásban nevelik tovább Lacikát, ezt az iratot benyújtották a bíróságnak is.

„Voltak durva pillanatok, amikor sírtunk együtt sokat”- ezt már a Tényeknek mondta L.L. Junior arról, hogyan dolgozta fel Lacika az öccse elvesztését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yooooo reggelt ❤️❤️

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Időközben az is kiderült, hogy a fiúk édesanyját, Csillát, gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Alig néhány napja a nő ügyvéde volt a Mokka vendége, ahol részletesen beszélt az ügyről, ami szerinte jogilag elég bonyolult.

,,Mi azt mondanánk, hogy nem is kellene gyanúsításnak lennie, hiszen nem történt bűncselekmény. A büntetőeljárás az nem azzal indult, hogy Csillát meggyanúsították, hanem a baleset után nem sokkal elkezdődött. (…) Bejelentettünk egy panaszt a gyanúsítással szemben, ám az elutasításra került, ez azonban nem egy meglepő dolog” – mondta a jogi szakértő, hozzátette azt is, hogy előfordulhat, hogy senkit nem fognak bűnösnek találni, és most azt vizsgálja a nyomozóhatóság, hogy

  • Csilla odafigyelt-e kiskorú gyerekére,
  • fogta-e a kezét
  • vigyázott-e, hogy ne szaladjon ki az úttestre,
  • kirántotta-e Dávidka a kezét az anyjáéból

Csilla továbbra is ártatlannak vallja magát, közben a rapper úgy fogalmazott, reméli, a lehető legenyhébb ítélet születik, és volt párjának, nem kell börtönbe mennie. Az asszony írásban tett vallomást, amelyben kijelentette: fogta a kisfia kezét, ám a gyerek kirántotta a kezét azon a végzetes napon. A térfigyelő kamerák felvételei pedig pont ezt a pillanatot nem rögzítették.

2019. december 22-én került fel a Youtube-ra L.L. Junior feldolgozásában a Könnyű álmot hozzon az éj, melyben az eredeti előadó Charlie is énekel.

Amire a legtöbben keresnek: L.L. Junior felesége

2019 januárjában derült ki, hogy Junior és párja, Körtvélyessy Kinga Dominikára utaztak, a barátok, a szülők is úgy tudták, hogy vakációra indulnak, ám ők a legnagyobb titokban összeházasodtak. A Blikknek árulták el, hogy egy helybéli lakos segített nekik a szervezésben. L.L. Junior rendszámú autó, majd helikopter szállította őket egy szigetre, ahol végül egybekeltek.

„Két spanyol tanúnk volt, a szertartást is egy helyi férfi tartotta. Fantasztikus zenekar volt, meseszerű volt az egész”- mondta akkor a zenész. Kinga itthonról vitte ki a ruháját, amely egyedi tervezésű darab volt. Hosszú jegyesség volt az övék, de csak az esküvő előtt 4 hónappal döntöttek az egybekelésükről.

„Nagyon hosszú és nehéz út vezetett idáig. Voltak hullámvölgyek, nehéz pillanatok, sőt, olyan időszak is, amikor azt hittük, örökre vége van mindennek köztünk. Bebizonyítottuk magunknak és mindenkinek, hogy ez nem egy múló szerelem vagy futó kaland. A mi történetünk a tanúbizonysága annak, hogy ha két ember szereti egymást, bármire képesek egymásért”- magyarázta Junior felesége, aki egyébként Körtvélyessy Zsolt színművész lánya.

Dominikán tartották a lagzit L.L. Juniorék

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior Dominikán esküdtek

Amire a legtöbben keresnek: L.L. Junior kislánya

Idén márciusban derült kit, hogy L.L. Junior felesége várandós. Az örömhírt szintén a közösségi oldalon osztották meg a rajongókkal. „Táncoló tappancsok. Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg, elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen, hogy közel Dávidka születésnapjához van kiírva a babánk… Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét. »Egy napon letörlök majd minden könnyet a szemedről« Jelenések 21:3-4 »És soha semmi nem választhat el téged többé szeretetemtől« Róma 8:38-39” – írta Junior, akinek felesége kislányt hord a szíve alatt.

A házaspár tavaly, Dávidka elvesztése előtt döntötte el, hogy saját gyereket is szeretnének. „Azt mondják, hogy egy gyermek elvesztése után vagy nagyon felerősödik a szülőben az, hogy újra gyermeke legyen, vagy még távolabb löki magától a gondolatot. Laciban is erősödött ez a vágy, és bár tervezett baba volt a pici, mivel szerettünk volna gyermeket, az igaz, nem gondoltuk, hogy ilyen hamar meg is érkezik”- mondta Kinga, aki szerint férje már most azon gondolkodik, 14 éves kora után, hogyan tiltsa el a fiúktól a lányát, akinek a pár a Lili nevet szeretné adni.

Amire a legtöbben keresnek: L.L. Junior albumok

Szólóelőadóként az énekes tizenhét stúdióalbumot adott ki. A legutóbbi a 2018-as Gettó elegancia.

Amire a legtöbben keresnek: L.L. Junior Raggamoffin

L.L. Junior talán legismertebb és legnépszerűbb dala a Raggamoffin, amire a mai napig regetegen keresnek a neten. Szinte hihetetlen, de a dalhoz tartozó klip 2002-ben készült, vagyis hamarosan 20 éves lesz. 2015-ben Tóth Gabi adta elő a dalt a Sztárban sztár műsorban. A produkciót a stúdióban ülő LL Junior imádta. Janicsák Veca pedig 2017-ben a Ragamoffin II-t nyomta le.

Amire a legtöbben keresnek: L.L. Junior Instagram

Az énekes 150 ezer követővel rendelkezik az Instán, ott a fellépéseiről, és a családjáról is megoszt információk. Kiderült például a bejegyzésekből, hogy Lacika, igazi mókamester, aki mindig tud grimaszolni, és viccelődni, de legalább ennyire szeret az apukájával énekelni.  Ám nem lehet azt mondani, hogy naponta posztolna, igencsak visszafogott, a többi hírességhez képest. Legtöbbször csak akkor frissíti a hírfolyamát az Instán, ha tényleg mondandója van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top