nlc.hu
Sztárok

Patai Anna akkor és most is ugyanolyan bájos

Patai Anna nem nyűgözte le a zsűrit, pedig nagyon igyekezett

Tegnap debütált a Masterchef VIP második évada, amelyben Patai Anna is szerepelt.

Emlékszel még a Megasztár ötödik évadában feltűnt kislányra? Patai Anna akkor volt 11 éves, és sok felnőttet leénekelt színpadról. Azóta éppen tíz év telt el, és a kislányból igazi nő lett. 

Patai Annát a mosolyáról felismerni minden régi és új fotón: 

Patai Anna a Megasztár 5 versenyzője volt 2010-ben
Megnézem
Összes kép (4)

Az elmúlt évtizedben több színházi szerepben látható volt, egy Japánban rendezett nemzetközi versenyen kétszer is indult, 2014-ben második helyezést ért el, egy évvel később pedig megnyerte az énekversenyt. Szerepelt például a A Dal 2016-os évadában is, négy éve megjelent az első saját albuma négy dallal. Ezúttal azonban nem énekelni érkezett a TV2 stúdióba. A Masterchef VIP 2 évadában Anna is főzött, igaz, nem úgy sikerült teljesítenie, ahogyan szeretett volna. 

Patai Anna a Masterchef VIP 2-ben 2020-ban

Patai Anna a Masterchef VIP 2-ben (Fotó: Sajtószoba)

A feladatoktól elbizonytalanodott, és az első főzése után kieső zónába került, a végső megmérettetésen pedig Gregor Bernadettel együtt távoznia kellett. Saját bevallása szerint igazán tanulni jött a versenybe, és sajnálta, amiért elsőként kellett távoznia a konyhából.

Patai Anna nem az egyetlen, akit gyerekként ismertünk meg: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top