nlc.hu
Sztárok

Vascsák Kittit bedrogozták

Bedrogozták és megerőszakolhatták Vascsák Kitti szépségversenyzőt

Megdöbbentő esetről számolt be a modell.

Brutális bűncselekmény áldozatává válhatott Vascsák Kitti, a Magyarok Világszépe verseny udvarhölgye – írja a Blikk. A 18 éves modellnek fogalma sincs arról, mi történt vele az egy évvel ezelőtti éjszakán egy miskolci diszkóban, de a jelek arra utalnak, hogy megerőszakolták. Elmondása szerint valaki drogot tett az italába és a vécébe cibálta.

Vascsák Kitti

Vascsák Kitti leszaggatott bugyija a szórakozóhely vécéjéből került elő – Forrás: Instagram/@kittivascsak

Hajnalban egy autó fékezett a házunk előtt, majd kitámolygott belőle Kitti. Nem volt magánál, hallucinált, összevissza beszélt. A harisnyája szét volt szaggatva, a lába pedig vérzett, bugyi sem volt rajta” – mesélte Kitti anyja.

A Top Model of the World világverseny miatt 20 kilót ledobó modell ugyan feljelentést tett a rendőrségen, ám az ügyet bizonyítottság hiányában már többször lezárták, majd újra megnyitották a nyomozók. Kitti a történtek óta pánikrohamokkal küzd, sőt poszttraumás stressz-szindrómát is megállapítottak nála.

Ők is áldozatul estek a partidrognak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top