nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia fogyása

Liptai Claudia nagyon karcsú, és még csak a kúra felénél jár

Elégedett az eredménnyel Liptai Claudia, aki nemrég kezdett bele egy diétába. Még csak az út felénél jár, de látványos a változás.

Nyolc hetes kúrába kezdett Liptai Claudia még július elején, mert szeretett volna változtatni magán.

“Nincsenek véletlenek. Nemrég a kezembe került egy cikk amiben egy amerikai színésznő állandó alvásproblémákkal küzdött és mellette a súlyával is gondja volt. Az orvosa egyértelműen kijelentette, hogy a kettő között komoly összefüggés van. Ha nem minőségi az alvásunk akkor az anyagcserénk nem működik jól és a kilók csücsülnek rajtunk. Ez annyira igaz, hogy a legkerekebb formámat akkor hoztam a mikor a Mokka című műsort vezettem és minden hajnalban keltem, alig aludtam. Ahogy kezdtem nincsenek véletlenek. Rámtalált a Nottevit, ami a pihentető alvást és az éjszakai testsúlykontroll ötvözi. Ki is próbálom, csinálok egy 8 hetes kúrát. Mit veszíthetek? Csak a kilóimat!” – írta akkor. 

Most jár a kúra felénél, és legújabb bejegyzéséhez csak úgy özönlöttek az elismerő hozzászólások.

“Szerencsés ember vagyok. Sok igaz barátom van. Ellenségről nem tudok. Talán csak egyről. És ez a tükör. Vagyis a kép amit benne látok magamról. Az első és legfontosabb lépés a békekötés magammal. De persze elfogadok külső segítséget is. A Nottevit igazán jó barát volt az elmúlt hetekben mert nem csak az alvásom minősége javult de segített jobb formába hozni és így a tükörképem már nem az ellenségem. És még csak a kúrám felénél járok!”- írta a zöld ruhás képekhez. 

Liptai Claudia nagyon lefogyott

Liptai Claudia négy hete kezdte a kúrát, máris látszik az eredmény (Fotó: Instagram)

Korábban sokszor osztott már meg vicces-önironikus posztokat Claudia a diétáival kapcsolatban, az elmúlt években azonban csak bókokat kap. 

Liptai Claudia átalakulása nagyon látványos: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top