nlc.hu
Sztárok

MasterChef VIP 2: Liu Shaolin Sándor kiesett

MasterChef VIP 2: Liu Shaolin Sándor esett ki a 2. adásban

Újabb versenyzőnek kellett búcsúznia a TV2 főzőműsorában.

A Masterchef VIP 2 második adásában tengeri alapanyagokból kellett egy előételt készíteni 30 perc alatt. A zsűri hosszan tanácskozott arról, hogy szerintük melyik a leggyengébb versenyző, majd megnevezték azt a celebet, aki számára véget ért a küzdelem a TV2 főzőműsorában, amelynek első adásában Gregor Bernadettnek és Patai Annának kellett távoznia.

Liu Shaolin Sándor

Liu Shaolin Sándor nem járt sikerrel a MasterChef VIP 2-ben – Fotó: TV2 / Sajtószoba

A MasterChef VIP 2 harmadik kiesőjéhez eleinte nagy reményeket fűztek hozzá, de mégis búcsúznia kellett. „Egy olyan játékos fog távozni, akinek lehet, hogy más célok fontosabbak, mint a konyhában eltöltött idő. Aki lehet, hogy nem fektet elegendő energiát ebben a munkába, és, aki lehet, hogy még kicsit fiatal is ehhez. Sanyi, sajnos tőled búcsúzunk” – mondta szomorúan Ördög Nóra. Így az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor számára ért végett a közdelem a Masterchef VIP főnyereményéért.

 „Egy kicsit csalódott voltam, de örülök, hogy nem az első körben estem ki. (…) Nagyon sok jó élményt szereztem az elmúlt két adásban, és annyit nevettünk a többiekkel, hogy ez felülmúlhatatlan élmény számomra” – vallotta be a műsorból távozó Liu Shaolin Sándor.

A MasterChef VIP 2 harmadik adása szerdán már csak 13 versenyzővel folytatódik.

Olvass még a MasterChef VIP 2-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top