nlc.hu
Sztárok

Mit lett vele: Susan Boyle

Így él ma a szűz énekesnő, Susan Boyle

Susan Boyle ma már jóval ritkábban szerepel a médiában, mint néhány éve, és továbbra sem él fényűző életet, annak ellenére sem, hogy megtehetné.

Susan Boyle Britain’s Got Talent tehetségkutató 2009-es évadában tűnt fel és szerzett gyakorlatilag egyik napról a másikra világhírnevet. Mint ismeretes, az akkor 47 éves skót nő külső megjelenésével a legkevésbé sem győzte meg a műsor zsűrijét, az álluk azonban rögtön leesett, amikor elénekelte a a Nyomorultak musical  I Dreamed a Dream című dalát. Ismertségét tovább növelte az is, hogy elárulta: még szűz.

A tehetségkutatóban a második helyen végzett a Diversity nevű utcatánc-csapat mögött, karrierje azonban fénysebességre kapcsolt. Első lemeze, az az I Dreamed a Dream més abban az évben, 2009. november 23-án megjelent és  minden idők legmagasabb eladást produkáló debütáló albuma lett Nagy-Britanniában. Az énekesnő a hírnév első évében mintegy 5 millió angol fontot keresett. Turnéra indult, a világ számos táján fellépett.

Susan az elmúlt 11 évben nyolc lemezt adott ki, kétszer Grammy-díjra is jelölték. A legutóbbi albuma, Ten címmel tavaly jelent meg és tizenhárom már korábban kiadott dal, valamint négy új felvétel hallható rajta.

Susan Boyle 2020-ban

Susan Boyle 2020-ban (Fotó: Andrew Milligan/PA Images via Getty Images)

Az 59 éves Boyle sikerei és jókora vagyona dacára is szerény életet él máig is. Továbbra is a skóciai West Lothianben lakik, ahol felnőtt. Luxusholmikra ritkán költ, egy drága zongorát és egy minőségi kerékpárt azonban vásárolt magának. A jogosítványt is megpróbálta megszerezni, vett is órákat, ám végül nem vizsgázott le. Egy tavalyi nyilatkozatában arról beszélt, megbánta, hogy nem született gyermeke, a kora miatt pedig már örökbe sem fogadhat, nevelőszülő azonban szívesen lenne. 

Manapság ritkábban szerepel a médiában, legutóbb június végén hallatott magáról, amikor feltöltötte első videóját a TikTokra, melyen két barátjával adott elő egy tánckoreográfiát.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top